Doe mee aan het Werf& lezersonderzoek

Peter Boerman Op 25 januari 2012
Gem. leestijd < 1 minuut 1887x gelezen
Deel dit artikel:
Doe mee aan het Werf& lezersonderzoek

Wist je dat bij deze website ook een vakmagazine hoort? Werf& is hét vaktijdschrift voor en door professionals op het gebied van arbeidsmarkt- communicatie en recruitment.  Bij de samenstelling van de inhoud willen wij gebruikmaken van de input van onze lezers.  Ken je Werf&? Vul dan de vragenlijst in.

Jouw mening telt!

Het vakmagazine Werf& verschijnt viermaal per jaar. Het meest recente nummer, Werf& 16, is onlangs verschenen en staat geheel in het teken van middelen en media die ons kunnen helpen bij arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Met artikelen over moderne tools, digitale ontwikkelingen en volop best practices en tips & tricks. De redactie ontving veel positieve reacties op deze editie. Wil jij ons helpen Werf& nog meer te laten aansluiten op jouw wensen? Doe dan mee aan het Werf& lezersonderzoek. Het kost nog geen tien minuten en is voor ons van grote waarde.

Maak kans op inspirerende prijzen

En of Werf& nog niet inspirerend genoeg is, verloten wij onder de deelnemers aan het Werf& lezersonderzoek ook nog een extra stimulans: gratis deelname aan het seminar De arbeidsmarkt in cijfers en trends en een gratis boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand.

Werf& ook ontvangen?

Wil jij Werf& ook viermaal per jaar ontvangen? Neem dan nu een abonnement. Editie gemist? Een los nummer bestellen kan ook.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners