Doe mee aan het Werf& prijzenonderzoek

Peter Boerman Op 13 augustus 2012
Gem. leestijd < 1 minuut 1818x gelezen
Deel dit artikel:
Doe mee aan het Werf& prijzenonderzoek

Er zijn in ons vakgebied talloze prijzen. Maar wat is nu echt de ‘Prijs der prijzen’? Welke prijs ontbreekt en welke vinden we onzin? In het kader van het oktobernummer ‘Simply the best’ gaat Werf& op onderzoek uit. Doe mee en laat jouw stem horen. Lees de resultaten in Werf& 19 en hier online.

Deel jouw mening

Over de prijzen in ons vakgebied is altijd behoorlijk wat discussie. Bijzonder, want als we dat vergelijken met landen als Australië, Amerika of Engeland blijven we qua prijzenregen ver achter. Daarom willen we je vragen mee te doen aan ons onderzoek naar de awards en prijzen in het vakgebied  van arbeidsmarktcommunicatie, werving en selectie en recruitment. Welke prijs mis je en welke prijs kunnen we volgens jou missen als kiespijn? In ongeveer 5 minuten kun je als vakgenoot je gedachten met ons delen.

Vul hier de enquête in

Nu: Werf& abonnement 2 jaar voor de prijs van 1

De eerstkomende editie van Werf&, vakmagazine voor  arbeidsmarktcommunicatie en recruitment verschijnt begin oktober met als thema ‘Simply the best’. Het nummer staat in het teken van prijzen, prijswinnaars en tips & tricks hoe je een plaatsje kan verwerven in de topregionen van ons inspirerende vakgebied. Nog geen abonnee? Deze zomer kun je wel heel voordelig een abonnement nemen op Werf& magazine. Wie zich nu aanmeldt, ontvangt namelijk twee jaar lang Werf& voor de prijs van één; dat wil zeggen maar liefst 8 kwartaalnummers voor slechts € 40,-.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners