Doe mee aan het Werf& talentonderzoek

Peter Boerman Op 17 augustus 2011
Gem. leestijd < 1 minuut 2912x gelezen
Deel dit artikel:

Op de arbeidsmarkt is iedereen op zoek naar talent. Maar wat is talent eigenlijk? Waaraan herken je het en kan je het meten? En als het je lukt talent aan te trekken voor je organisatie, wat doe je dan om hen vast te houden en verder te laten ontwikkelen? Laat je stem horen en vul de enquête in.

Jouw mening telt!

De eerstvolgende uitgave van Werf& staat geheel in het teken van talent en hoe wij daar als professionals mee omgaan. Werf& is hét vaktijdschrift voor en door professionals op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Bij de samenstelling van de inhoud willen wij dan ook graag gebruik maken van de input van onze lezers. 

Doe mee aan ons onderzoek en vul de enquête in. Het kost nog geen vijf minuten. Het onderzoek loopt tot en met 5 september. De resultaten zullen worden gepubliceerd in Werf& 15 die begin oktober verschijnt. Wil je de nieuwste editie ook ontvangen? Neem dan nu een abonnement.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners