Doe mee met onderzoek Recruitmentkengetallen

Redactie Op 08 januari 2013
Gem. leestijd 2 min 1436x gelezen
Deel dit artikel:

Onderzoek recruitmentkengetallen 2013Vijf jaar na het eerste onderzoek, is het nieuwe onderzoek naar recruitmentkengetallen in volle gang. In het onderzoek wordt stilgestaan bij de 18 belangrijkste KPI’s van recruitment en -en dat is nieuw- wordt er een analyse gemaakt naar de volwassenheid van de recruitmentorganisatie.

4 fases van volwassenheid

Het onderzoek definieert 4 verschillende fases van volwassenheid:

 1. klassiek reactief
  Recruitmentafdelingen en organisaties die in deze fase zitten, vertrouwen sterk op arbeidsmarktcommunicatie en werken vooral ad-hoc.
 2. Modern reactief
  Recruitmentafdelingen en organisaties die in deze fase zitten, vertrouwen sterk op de modernste vormen van arbeidsmarktcommunicatie.
 3. Proactieve recruitment
  Recruitmentafdelingen en organisaties die in deze fase zitten, kiezen ervoor om ook actief talent te searchen.
 4. Expertniveau
  Recruitment is vakvolwassen in deze fase. Met een gespecialiseerd en getraind team wordt gestructureerd gewerkt aan het langdurig aantrekken van talent.

Onderzoek recruitmentkengetallen 2013

Doe mee en benchmark jouw eigen recruitment

Deelnemers aan het onderzoek krijgen een uitgebreid benchmark rapport met daarin onder andere een interessante analyse naar de volwassenheidsfase en uiteraard hun KPI’s afgezet tegen het Nederlands gemiddelde.  Als u hier klikt kunt u een voorbeeldrapport terugvinden en meteen meedoen aan het onderzoek….. Het onderzoek loopt nog ruim twee weken, dus start zo snel mogelijk.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners