Home Campagnes Drukke tijden voor start-up Exenzo

Drukke tijden voor start-up Exenzo

1.973 keer
4

De Bredase start-up Exenzo, nog geen jaar in bedrijf, beleeft drukke tijden. De afgelopen maanden werden al vacaturesites gebouwd voor de metaalindustrie, de vastgoedmarkt en de petrochemische industrie.

En daar komen er nog steeds meer bij. Exenzo maakt volledige vacaturesites voor (kleinere) uitgevers van vakbladen. En dat blijkt aan te slaan. Op nichesites als vacatures.petrochem.nl en recente aanwinst vacatures.metaalnieuws.nl kunnen vakmensen in de petrochemie en metaalindustrie specifieke vacatures te vinden. Makelaars kunnen terecht op vacatures.vastgoedactueel.nl, supermarktmedewerkers op vacatures.foodpersonality.nl en retailprofessionals vacatures.retailnews.nl. En zo wil Exenzo (afgeleid van het Latijnse ‘in extenso’) nog wel meer vaksites bouwen voor uitgevers die daar zelf de kennis niet echt voor hebben. Oprichter Jan Willem Wilms heeft het over het ‘volledig ontzorgen’ van uitgevers wat betreft ‘het uitbaten van een niche vacaturewebsite binnen hun eigen platform.’

Klein beginnen

Wilms richtte Exenzo in april 2013 op samen met Wiebe Mulder. Het bedrijf is gehuisvest in een klaslokaal van een oud schoolgebouw in Breda. Sommige van de sites die ze voor uitgevers bouwen beginnen relatief klein. Op de petrochem-site stonden bijvoorbeeld in het begin maar 20 vacatures. Maar die vacatures sluiten wel gegarandeerd aan op de doelgroep en recruiters krijgen daardoor kwalitatief veel betere sollicitaties binnen, aldus Wilms, die met zijn start-up Exenzo laat zien dat ook in elke volwassen markt nog steeds kansen genoeg te vinden zijn.

 

 

 

 

4 REACTIES

 1. Een website bouwer voor vacatures (voor uitgevers die niet weten hoe dat moet nog wel) een Startup noemen klinkt erg 1997.

 2. Zonder negatief te zijn, een paar woorden voor degene die dit stukje schreef.
  Zelf altijd nog een keer lezen, voordat het gepost wordt.

  En het commentaar is correct. …….. Uitgevers die dit graag uitbesteden….of uitgevers die dit nog niet zelf in huis hebben………….

  Persoonlijk ken ik EXENZO via de zijlijn en weet, dat juist EXENZO deze woorden anders kiest en daar ook naar werkt.
  Zij zijn juist zeer professioneel en hebben niet voor niets goede kontakten met grote bedrijven die hier niet worden genoemd.

  Reza, goed opgemerkt. Thanks.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here