Effectiviteitsprijs 2014 is prooi voor G4S Belgium

Peter Boerman Op 22 mei 2014
Gem. leestijd < 1 minuut 1917x gelezen
Deel dit artikel:
Effectiviteitsprijs 2014 is prooi voor G4S Belgium

G4S Belgium is winnaar geworden van de jaarlijkse Effectiviteitsprijs van recruitmentsoftwarebedrijf Tangram.

Het beveiligingsbedrijf, dat ook in Nederland actief is, treedt hiermee in de voetsporen van G-Star Raw, GGZ Drenthe en Azora die eerdere edities van deze verkiezing wonnen. G4S Belgium was samen met Maasstad Ziekenhuis en ‘s Heeren Loo genomineerd, uit zeven kandidaten.

BuZa

Het evenement vond plaats in de Van Kleffenszaal bij het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag. Na het openingswoord, verzorgd door Barbara van Hellemond, hoofd recruitment van het ministerie, was er een plenair programma met onder meer gastsprekers Geert-Jan Waasdorp, oprichter van Intelligence Group, en Erwin Korevaar, hr-manager bij Lelie Zorggroep. Daarna werden de drie genomineerden in de gelegenheid gesteld het publiek te overtuigen dat zij de meeste aanspraak maakten op de verkiezing tot meest effectieve recruitmentteam van 2014.

Met de trein naar Den Haag

Nadat de drie genomineerden ieder hun presentatie hadden gehouden, mocht het aanwezige publiek zijn stem uitbrengen en zo bepalen wie met de prijs en de eer naar huis ging. G4S kwam hier overtuigend als winnaar uit de bus. Gert Conings en Evelien Vandersmissen namen uit handen van Maurice Meesters, directeur van Tangram, de prijs in ontvangst. Omdat beiden met het openbaar vervoer vanuit België naar Den Haag waren afgereisd, verkozen zij het bijbehorende Art Deco-beeld dat de prijs symboliseert, liever te laten afleveren door Tangram.

Beeld: Lady Security Jobday bij G4S Belgium

g4s 2

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners