Eline zoekt werk met online campagne

Redactie Op 15 januari 2013 Gem. leestijd 2 min2484x gelezen
Deel dit artikel:
Eline zoekt werk met online campagne

Eline zoekt werk met online campagneIn de strijd om een baan is een mooi CV niet meer voldoende vandaag de dag. Daarom is Eline Boerse een online campagne gestart om een baan te vinden inclusief een website, social media campagne en persbericht. Met deze actie wil zij zich op onderscheidende wijze voorstellen op de arbeidsmarkt.

Geen standaard sollicitatie

Eline Boele, sinds januari ‘in between jobs’, wilde in deze tijd van stijgende werkloosheid opvallen bij werkgevers. Alleen zo wordt je uitgenodigd was haar motivatie om  voor een andere aanpak te kiezen. Geen standaard sollicitatie, maar een grootschalige mediacampagne, met als doel binnen 75 dagen een nieuwe baan te vinden. Een mooi voornemen voor 2013.

Netwerk

Afgelopen periode werkte Eline haar campagne uit. Met de hulp uit haar netwerk nam de campagne verdere vorm aan. Eline, van oorsprong projectleider gebieds- en locatieontwikkeling, nam hiermee zelf de regie over haar zoektocht naar werk. Op 14 januari lanceerde zij de website elinezoektwerk.nl,  waarmee zij zich op onderscheidende wijze voorstelt op de arbeidsmarkt. Daarnaast benut ze de kracht van social media: via haar netwerk en dat van anderen nodigt ze werkgevers uit op haar persoonlijke website.

Elinezoektwerk.nl

Over Eline Boele

Eline Boele is projectleider met 10 jaar ervaring in gebieds- en locatieontwikkeling. Afgestudeerd als planoloog aan de NHTV in Breda. Is sterk in organiseren, weet van aanpakken en is communicatief vaardig. Tevens moeder van Olivier en Benjamin en getrouwd met Pascal. Eline (32) is van de gezelligheid, is gek op latte macchiato en ontbijtkoek met pindakaas. Ze is vaak te herkennen aan vrolijke gekleurde outfits en neemt graag het hele gezin mee uit shoppen.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency