Employer branding experts delen kennis

Peter Boerman Op 29 augustus 2012 Gem. leestijd 1 min1612x gelezen
Deel dit artikel:
Employer branding experts delen kennis

Negen zelfstandige experts van onlangs opgerichte Het Employer Brand Netwerk (EBN) delen vanaf nu gratis kennis en ervaring met vakgenoten. Dit doen zij in zogenoemde ‘doorzaagsessies’. High-speed workshops waarin het EBN samen met opdrachtgevers op zoek gaat naar de kracht van de organisatie.

150 jaar ervaring delen

Dze negen zelfstandige experts op het gebied van employer branding en arbeidsmarktcommunicatie vormen zijn:  Inge Beckers, Mirjam Boersma, Martijn Hemminga, Barbara Hermans, Dinand Jansen, Ernst Schipper, Joost Schrage, Annemarie Stel en Marion de Vries. Samen hebben zij bijna 150 jaar ervaring in het vakgebied. Zij vinden het vanzelfsprekend om kennis en ervaring te delen, met elkaar en met opdrachtgevers.

Doorzaagsessies

Daarom introduceert Het Employer Brand Netwerk (EBN) zogenoemde ‘doorzaagsessies’. Dat zijn high-speed workshops, waarin het EBN samen met opdrachtgevers onderzoekt wat de kracht van een organisatie is. Altijd toewerkend naar een concreet advies. Het EBN kan ook verder helpen bij het uitwerken en implementeren van een advies.

Naast de eigen blogs, boeken, artikelen, docentschappen en workshops willen de experts het vakgebied Employer Branding met elkaar naar een hoger plan tillen. Kennis uit de doorzaagsessies zal o.a. ontsloten worden via www.employerbrand-netwerk.nl

Onafhankelijk en flexibel

Met deze bundeling van kennis en ervaring bieden de negen zelfstandige experts een onafhankelijk en flexibel alternatief voor de ‘klassieke’ communicatiebureaus. Het Employer Brand Netwerk ondersteunt opdrachtgevers multidisciplinair en kostenefficiënt bij het ontwikkelen van hun employer brand. Intern en extern, van analyse tot en met organisatie, van strategie tot en met middelen.

Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency