Optimaliseer de samenwerking met je hiring manager

Leer hoe je vol vertrouwen en overtuiging aan een langdurige samenwerking bouwt met jouw hiring managers. Hierdoor wordt jouw werving duurzamer en effectiever.

Werk plezier en effectief samen met jouw hiring managers

De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging, en het effectief aantrekken en behouden van de juiste talenten vereist meer dan ooit een doordachte aanpak. Het is geen onbekend verhaal: vacatures die moeilijk in te vullen zijn, een constant veranderend profiel, en frustrerende situaties waarin eindkandidaten zich terugtrekken vanwege een ondermaatse candidate experience. De overeenkomst in deze situaties: een niet-soepele samenwerking met de vacaturehouder. Er zijn nog steeds vacaturehouders die vinden dat jij verantwoordelijk bent voor het aannemen van talent.

Onze training Optimaliseer de samenwerking met je hiring manager is speciaal ontworpen voor recruiters en HR-professionals die deze uitdagingen willen overwinnen. We behandelen veelvoorkomende situaties en belichten manieren om effectief en plezierig samen te werken met hiring managers.

Na afronding van de training:

  • Kun je een goede en sterke intake houden met vacaturehouders en opdrachtgevers
  • Weet jij wie de belanghebbenden in jouw organisatie zijn
  • Kan jij de hiring manager én alle andere belanghebbenden overtuigen
  • Ben je je bewust van een goede samenwerking met hiring managers
  • Weet jij hoe je tegen uitdagingen met hiring managers om kunt

Webinar Cammio: Waarom employer branding een bepaalde dosis durf verlangt

Let’s get real! Waarom employer branding een bepaalde dosis durf verlangt.

Waar employer branding nog niet zo lang geleden nog essentieel was om je in een krappe kandidatenmarkt van de concurrentie te onderscheiden, ligt de nadruk tijdens de coronapandemie veel meer op het bieden van transparantie en zekerheid voor (potentiële) werknemers. Juist in onzekere tijden biedt employer branding kansen om de zichtbaarheid en het vertrouwen in je werkgevers-merk te vergroten en de candidate experience naar een heel nieuw niveau te brengen. Maar daar is wel een bepaalde dosis durf voor nodig! Ook in het nieuwe normaal is het makkelijk om je te laten meeslepen in het streven naar perfectie, met als gevolg een beeld van het bedrijf dat niet meer overeenkomt met de dagelijkse realiteit van je organisatie.

In dit gratis webinar daagt Walter Hueber, co-founder en CEO bij Cammio, je uit om een authentieke employer brand neer te zetten en deelt hij praktische tips en tricks.

Snowflake webinar: The Data Cloud for Recruitment

In samenwerking met Intelligence Group organiseert Snowflake een webinar met het onderwerp ”The Data Cloud for Recruitment”. Ontdek op 22 april hoe het Snowflake-platform jouw organisatie kan helpen om de kracht van data te benutten, de betrokkenheid van kandidaten te verhogen en de omzet te verbeteren.
Deze technische workshop en recruitment demo geeft je een diepgaande blik op de nieuwste functies en mogelijkheden van het platform. Meld je nu aan!