Werf& Tooling

Werf& komt met iets nieuws namelijk Tooling! De eerste Werf& Tool die we uitbrengen is de Referral Tool.

Referral Tool

De Werf& Referral Tool biedt recruitment & employer brand specialisten een efficiënte en effectieve manier om het beste talent binnen te halen via het netwerk van collega’s. Maak gebruik van een tool die makkelijk in gebruik is en zorgt dat jij als recruitment specialist het referral programma nu echt naar een volgend niveau kan brengen.

Activeer het referral programma

Heeft jouw organisatie ook een referral programma maar denk je dat hier nog veel meer uit gehaald kan worden? Zorg dan dat je het referral programma nu eindelijk gaat activeren door continu vacatures en andere content met collega’s te delen. Simpel en éénvoudig, zowel voor jou als recruitment specialist als voor je collega’s.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van de Werf& Referral tool?

  • Laat collega’s kandidaten aandragen: Collega’s kunnen eenvoudig een CV, LinkedIn-pagina of contactgegevens van potentiële kandidaten aandragen en dit wordt automatisch geregistreerd. Hou op deze manier het overzicht en weet welke collega’s kandidaten hebben aangedragen die zijn aangenomen.
  • Super snel vacatures delen: Jij als recruiter laat collega’s binnen maximaal 20 seconden een vacaturetekst, video of employer branding content delen. Dit bevordert de betrokkenheid en verspreiding van vacatures binnen het netwerk van de organisatie.
  • Geen aanmelding of downloaden van app nodig: Gebruikers hebben geen ingewikkelde aanmeldingsprocedures of app-downloads nodig. Dit maakt het gemakkelijk voor collega’s om direct deel te nemen aan het referral programma.
  • Beloning voor actieve deelname: Collega’s worden beloond voor het actief delen van vacatures en het ontsluiten van hun netwerk voor de organisatie. Dit motiveert medewerkers om actief deel te nemen aan het wervingsproces en dit ook te blijven doen.
  • Overzichtelijk campagne dashboard: Het overzichtelijke dashboard van de Werf& Referral Tool houdt bij hoe effectief jouw referral campagnes zijn. Dit stelt jou als recruitment specialist in staat om de prestaties van de referral campagnes te meten en te optimaliseren.

Met de Werf& Referral Tool kunnen organisaties op een gestroomlijnde en effectieve manier profiteren van de kracht van hun eigen netwerk om het beste talent aan te trekken.

Meer informatie

Wil je ontdekken hoe referrals jouw bedrijf verder kunnen helpen? Vraag via het onderstaande formulier een demonstratie aan waarin je uitgebreid de tool kunt zien en vragen kunt stellen.

Demonstratie Werf& Tooling Referral

Naam(Vereist)
Organisatie(Vereist)
Functie(Vereist)
Telefoonnummer