Staffing Leadership Meetings

Waar liggen de kansen in de markt?

Schaarste aan goede kandidaten, gecombineerd met minder vraag en een veranderd politiek en economisch klimaat zorgt voor extra uitdagingen voor detacheerders. Maar dat zijn niet de enige veranderingen en ontwikkelingen die nu plaatsvinden op de markt. Nog los van A.I. en security, zijn er snel opkomende skills, opkomende sectoren, (kennis)migranten en andere knelpunten die roepen om expertise van de staffing industry.

Wij nodigen maximaal 30 staffing leaders (C-level, Managing Director, DGA en directieleden van detacherings- en uitzendbureaus) voor een informele bijeenkomst. Tijdens deze exclusieve setting delen we niet alleen inspirerende data, inzichten en nieuwe ontwikkelingen die extra omzet kunnen genereren, maar ook persoonlijke ervaringen en strategieën binnen onze branche.

Locaties en data

 • 30 augustus : Rotterdam
 • 27 september : Arnhem
 • 25 oktober : Rotterdam
 • 29 november : Arnhem

Centraal in deze meetings staat om kennis, trends en ontwikkelingen uit te wisselen die conversie-, omzet, productiviteit vergroten. Wat gebeurt er én hoe kan onze organisatie hiervan profiteren

Progamma

 • Lunch en kennismaken
 • Business case uit de markt
 • Aansprekende en kansrijke datapunten en technologische ontwikkelingen door Jobdigger/Matchbox
 • Impactvolle nationale en internationale ontwikkelingen bij kandidaten, recruitmentindustrie, AI en veel meer. door Intelligence Group
 • Interactie en borrel

Belangrijk: Deelname is gratis en op persoonlijke uitnodiging. Alle besproken informatie valt onder de Chatham House Rules; slides en data worden niet buiten de bijeenkomst gedeeld.

 

Mysolution Klantendag 2024 | Delivering Impact

Op dinsdag 18 juni 2024 nodigen we je van harte uit voor een inspirerende dag bij InnStyle, Maarssen. Vanaf de lunch tot aan de borrel staat de Mysolution Klantendag geheel in het teken van de nieuwste trends, hoe onze oplossing jouw bedrijf kan helpen met het maken van impact en bieden we de kans om te netwerken.

Zet 18 juni 2024 alvast in je agenda en bereid je voor op een dag vol inspiratie, innovatie en interactie. Meld je nu aan via de link en zorg dat je erbij bent!

📅 Datum: Dinsdag 18 juni 2024
📍 Locatie: InnStyle | Herenweg 55, Maarssen
🕐 Tijd: 12:00 – 18:30 uur, inclusief lunch en borrel

◆ Delivering Impact
Sluit je aan bij onze openingssessie waar we de vier cruciale groeipijlers verkennen en deze in synergie werken om een blijvende impact te leveren, aangeboden door Jaap Postma en Willem ter Linden.

◆ More candidates, jobs & conversion
Verdiep je met Dirk Meeuws in hoe geavanceerde digitale tools en strategieën je kunnen helpen het aantal kwalitatieve kandidaten en vacatures te verhogen, essentieel voor de groei van jouw organisatie.

◆ More velocity
Ervaar hoe je de snelheid van je recruitmentprocessen en backoffice kunt optimaliseren door inzet van data-analyse, wat cruciaal is voor een snellere omzetting van plaatsing naar betaling, door Dirk Meeuws.

◆ Versterk je flexwerk-strategie
Wim Davidse deelt diepgaande inzichten over het centraliseren van kandidaten binnen jouw businessmodel, en hoe dit essentieel is voor het aanpassen aan de snel veranderende arbeidsmarkt.

◆ Wet & regelgeving
Rutger de Haan en Wilma Steenblik bieden een grondig overzicht van de nieuwste wet- en regelgeving die jouw werk als staffing professional beïnvloedt, voorbereidend op toekomstige wettelijke veranderingen.

Ben je erbij? Klik op de link om je aan te melden en/of voor meer informatie!

Seminar ArbeidsmarktTrends 2025-2029 – 3 december 2024

Bepaal je arbeidsmarkt-, sourcing-, en wervingsstrategie o.b.v. huidige en toekomstige ontwikkelingen. Welke ontwikkelingen zijn een kans of juist een bedreiging voor jouw organisatie? Wat zijn de laatste nieuwtjes en waarmee behaal je meteen een aantal quick wins?

Het seminar Arbeidsmarkttrends 2025 – 2029 is al 11 jaar hét arbeidsmarktevent van het jaar!

Al jaren geven de beste sprekers en specialisten een arbeidsmarktupdate en een doorkijkje naar de arbeidsmarkt van de komende jaren. Elk jaar is dat anders vanwege de enorme dynamiek en interessante ontwikkelingen die er plaatsvinden op gebied van macro-economische arbeidsmarktontwikkelingen, beleid, technologie, werving en employability

Alle arbeidsmarkttrends van 2025 (en verder) op een rij

Tijdens dit seminar word je bijgepraat en geïnspireerd door de grotere namen in de Nederlandse arbeidsmarkt- en recruitmentindustrie. Onderwerpen die langs gaan komen:

 • Hoe ontwikkelt de arbeidsmarkt zich? Wat zijn mogelijke scenario’s voor de komende jaren?
 • Wat zijn de onderliggende trends op gebied van vast, flex, internationaal, vergrijzing, etc.?
 • Welke ontwikkelingen zien we op gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie?
 • Wat zijn de technologische innovaties binnen de Nederlandse en Europese recruitment industrie?

Gratis lunchwebinar ‘Trends in recruitment’

Woensdag 9 mei om 12.00 uur verzorgt hoofddocent Dorien Waasdorp-Slotboom het gratis lunchwebinar ‘Trends in recruitment’. In dit webinar vertelt Dorien u meer over de trends in recruitment en neemt zij u mee door het programma van de tweemaal tweedaagse Leergang Recruitment.

Waarom inschrijven voor dit gratis webinar?

Dit webinar is ideaal wanneer u benieuwd bent of de Leergang Recruitment aansluit bij uw leerwensen, organisatie of situatie. De docenten van de leergang, Dorien Waasdorp, Mariska Smits, Babs Bloemsaat, Sandor Lokenberg, Ellen van Dieren en Noortje Poot delen tijdens de leergang veel inspiratie uit de praktijk en de laatste trends op het gebied van recruitment. Tijdens het webinar geeft Dorien u alvast een voorproefje. Zij bespreekt het programma, leerdoelen en resultaten, stelt de docenten aan u voor, vertelt over de sfeer van de afgelopen leergangen en gaat in gesprek met een oud deelnemer die uw vragen kan beantwoorden. Kunt u op woensdag 9 mei niet live het webinar volgen, dan ontvangt u na afloop toegang tot een replay van het webinar.

Schrijf je hier direct in >>