Mysolution Klantendag 2024 | Delivering Impact

  • Tuesday 18 June 2024
  • InnStyle
Inschrijven
Op dinsdag 18 juni 2024 nodigen we je van harte uit voor een inspirerende dag bij InnStyle, Maarssen. Vanaf de lunch tot aan de borrel staat de Mysolution Klantendag geheel in het teken van de nieuwste trends, hoe onze oplossing jouw bedrijf kan helpen met het maken van impact en bieden we de kans om te netwerken.

Zet 18 juni 2024 alvast in je agenda en bereid je voor op een dag vol inspiratie, innovatie en interactie. Meld je nu aan via de link en zorg dat je erbij bent!

📅 Datum: Dinsdag 18 juni 2024
📍 Locatie: InnStyle | Herenweg 55, Maarssen
🕐 Tijd: 12:00 - 18:30 uur, inclusief lunch en borrel

◆ Delivering Impact
Sluit je aan bij onze openingssessie waar we de vier cruciale groeipijlers verkennen en deze in synergie werken om een blijvende impact te leveren, aangeboden door Jaap Postma en Willem ter Linden.

◆ More candidates, jobs & conversion
Verdiep je met Dirk Meeuws in hoe geavanceerde digitale tools en strategieën je kunnen helpen het aantal kwalitatieve kandidaten en vacatures te verhogen, essentieel voor de groei van jouw organisatie.

◆ More velocity
Ervaar hoe je de snelheid van je recruitmentprocessen en backoffice kunt optimaliseren door inzet van data-analyse, wat cruciaal is voor een snellere omzetting van plaatsing naar betaling, door Dirk Meeuws.

◆ Versterk je flexwerk-strategie
Wim Davidse deelt diepgaande inzichten over het centraliseren van kandidaten binnen jouw businessmodel, en hoe dit essentieel is voor het aanpassen aan de snel veranderende arbeidsmarkt.

◆ Wet & regelgeving
Rutger de Haan en Wilma Steenblik bieden een grondig overzicht van de nieuwste wet- en regelgeving die jouw werk als staffing professional beïnvloedt, voorbereidend op toekomstige wettelijke veranderingen.

Ben je erbij? Klik op de link om je aan te melden en/of voor meer informatie!

Naar alle events

Informatie

Mysolution
  • Tuesday 18 June 2024
  • 12:00 t/m 17:00
  • InnStyle
Inschrijven