Werf& Seminar: Arbeidsmarkttrends 2024–2028 – 29 november 2023

Bepaal je arbeidsmarkt-, sourcing-, en wervingsstrategie o.b.v. huidige en toekomstige ontwikkelingen. Welke ontwikkelingen zijn een kans of juist een bedreiging voor jouw organisatie? Wat zijn de laatste nieuwtjes en waarmee behaal je meteen een aantal quick wins?

Werf& Seminar: Loopbaanprofessionals

Niet eerder heeft er zo’n belangrijke taak gelegen op de schouders van loopbaanprofessionals.

Tijdens dit seminar staan de volgende thema’s centraal:

  • Wat is de huidige status op de markt van alle ontwikkelingen, transities en skillsinitiatieven
  • Hoe vertalen we concreet transities in kennis, advies, informatie en het concreet helpen van werkzoekenden/studenten
  • Welke instrumenten, innovaties en data zijn er op de markt die ons hierbij kunnen helpen
  • Hoe kom ik achter de skills for the future van mijn client, afdeling, bedrijf of sector

Werf& Online Seminar: Recruitment Kengetallen

In 2007, 2013, 2019 en 2020 is er onderzoek gedaan naar de Recruitment Kengetallen in Nederland. Op 18 juni worden deze gepresenteerd in een bijzonder online seminar over Recruitment Kengetallen. Tijdens dit seminar worden de nieuwste en meest actuele cijfers gepresenteerd (die van het 2020 onderzoek), de laatste internationale inzichten en ontwikkelingen op gebied van KPI’s en kengetallen binnen de recruitmentindustrie én kengetallen in de praktijk.

Werf& Seminar Diversiteit & Inclusiviteit

Recruiters hebben met diversiteit en inclusiviteit een haat-liefdeverhouding. Ze weten dat ze er meestal te weinig mee bezig zijn, maar roepen daarentegen ook dat dat ze geen vooroordelen hebben of accepteren dat het er gewoon bij hoort.

De thema’s diversiteit en inclusiviteit staan dan ook niet hoog op de agenda’s en er wordt weinig actief beleid op gevoerd. Dat is opmerkelijk, want diverse teams zijn goed voor de productiviteit, voor de innovatiekracht en voor verbreding van de klantenbase. En dan hebben we het over échte diversiteit. Van multiculturele achtergrond tot leeftijd. Van sekse tot handicap of chronische leeftijd.

Seminar Beter werven in de zorg

Werving staat bovenaan de agenda van zorgorganisaties. Van ouderenzorg tot thuiszorg en van ziekenhuis tot GGZ. Tijdens dit seminar krijg je concrete handreikingen om op korte, middellange en lange termijn jouw werving te optimaliseren. Met veel praktijkvoorbeelden, twee sprekers en inspirerende gastsprekers!

Beter werven op korte en (middel)lange termijn

Of het nu gaat om een verpleegkundige, basisarts, psychiater of operatie-assistent, vacatures zijn steeds lastiger in te vullen. Medewerkers moeten hierdoor vaker extra diensten draaien en mogen soms in de zomer minder vakantie opnemen. Met alle gevolgen voor druk op de afdelingen en stijgen van het ongewenste verloop. Zorgwerkgevers moeten alles uit de kast halen om goede mensen te vinden en aan zich te verbinden. Maar op welke manieren kun je het beste jouw wervingsproblematiek aanpakken?

Martijn Hemminga en Inge Beckers geven je in dit sectorseminar tips, inspiratie en verbeteringen voor jouw werving van nu en die van morgen en overmorgen. Want vandaag ervaar je al wervingsproblemen, maar die van (over)morgen zijn waarschijnlijk nog groter als je vandaag niet start met het aanpakken van de wervingsproblematiek van morgen. Aan de hand van cijfers en veel praktijkvoorbeelden leer je hoe je jouw werving naar een hoger niveau kunt tillen.

Combikorting

Schrijf in samen met een collega van dezelfde organisatie en de tweede deelnemer ontvangt bij gelijktijdige aanmelding € 100,- korting. Gebruik hiervoor bij inschrijving de actiecode combi-bwidz *

Vroegboekkorting
Bij inschrijving voor de vermelde datum ontvang je € 50,- korting met de vroeg-bwidz *

* Niet in combinatie met andere acties

Meer weten? Lees meer, download de factsheet of schrijf je direct in>>