Online Seminar Beter werven in de zorg

  • donderdag 26 maart 2020
  • Van der Valk
Inschrijven
Werving staat bovenaan de agenda van zorgorganisaties. Van ouderenzorg tot thuiszorg en van ziekenhuis tot GGZ. Tijdens dit seminar krijg je concrete handreikingen om op korte, middellange en lange termijn jouw werving te optimaliseren. Met veel praktijkvoorbeelden, twee sprekers en twee inspirerende gastsprekers!

Natuurlijk kan het seminar Beter Werven in de zorg als gevolg van het coronavirus offline geen doorgang vinden. Om onze klanten toch te kunnen voorzien van de kennis en informatie waarnaar zij op zoek zijn, wordt er hard gewerkt aan het omzetten van het seminar naar een besloten online seminar. Inschrijven is dus gewoon mogelijk en we gaan er met elkaar een mooie dag van maken. Het allerbelangrijkste is natuurlijk om met zijn allen het coronavirus zo snel mogelijk in te dammen en gezond te blijven.

Beter werven op korte en (middel)lange termijnZorgorganisaties voelen dagelijks de krappe arbeidsmarkt. Of het nu gaat om een verpleegkundige, basisarts, psychiater of operatie-assistent, vacatures zijn steeds lastiger in te vullen. Medewerkers moeten hierdoor vaker extra diensten draaien en mogen soms in de zomer minder vakantie opnemen. Met alle gevolgen voor druk op de afdelingen en stijgen van het ongewenste verloop. Zorgwerkgevers moeten alles uit de kast halen om goede mensen te vinden en aan zich te verbinden. Maar op welke manieren kun je het beste jouw wervingsproblematiek aanpakken?

Martijn Hemminga en Inge Beckers geven je in dit sectorseminar tips, inspiratie en verbeteringen voor jouw werving van nu en die van morgen en overmorgen. Want vandaag ervaar je al wervingsproblemen, maar die van (over)morgen zijn waarschijnlijk nog groter als je vandaag niet start met het aanpakken van de wervingsproblematiek van morgen. Aan de hand van cijfers, veel praktijkvoorbeelden en twee gastsprekers leer je hoe je jouw werving naar een hoger niveau kunt tillen. De eerste drie seminars hebben reeds plaatsgevonden en waren uitverkocht. Dus schrijf je tijdig in voor het seminar op donderdag 26 maart 2020

Wil jij deelnemen aan dit seminar waarin je leert hoe je beter werft in de zorg? Schrijf je dan direct in en noteer dinsdag 26 maart 2020 in jouw agenda. Bekijk de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie voor de eventueel lopende vroegboek- en combinatiekortingen.

Naar alle events

Informatie

  • donderdag 26 maart 2020
  • 11:00 t/m 16:30
  • Van der Valk
Inschrijven

Lees elke dinsdag en donderdag de gratis Werf& Nieuwsbrief. Mis niets van wat gebeurt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

  • Ik kan me op ieder moment weer afmelden en mijn gegevens worden niet verstrekt aan derden.