Seminar Beter werven in de zorg

  • donderdag 24 september 2020
Inschrijven
Wanneer je samen met een collega van dezelfde organisatie inschrijft, ontvang je ieder € 75,- korting. Je betaalt € 420,- in plaats van € 495,- exclusief BTW. Gebruik hiervoor de kortingscode eb-zorg.*
Werving staat bovenaan de agenda van zorgorganisaties. Van ouderenzorg tot thuiszorg en van ziekenhuis tot GGZ. Tijdens dit seminar krijg je concrete handreikingen om op korte, middellange en lange termijn jouw werving te optimaliseren. Met veel praktijkvoorbeelden, twee sprekers en vier inspirerende gastsprekers!


Beter werven op korte en (middel)lange termijnOf het nu gaat om een verpleegkundige, basisarts, psychiater of operatie-assistent, vacatures zijn steeds lastiger in te vullen. Medewerkers moeten hierdoor vaker extra diensten draaien en mogen soms in de zomer minder vakantie opnemen. Met alle gevolgen voor druk op de afdelingen en stijgen van het ongewenste verloop. Zorgwerkgevers moeten alles uit de kast halen om goede mensen te vinden en aan zich te verbinden. Maar op welke manieren kun je het beste jouw wervingsproblematiek aanpakken?

Martijn Hemminga en Inge Beckers geven je in dit sectorseminar tips, inspiratie en verbeteringen voor jouw werving van nu en die van morgen en overmorgen. Want vandaag ervaar je al wervingsproblemen, maar die van (over)morgen zijn waarschijnlijk nog groter als je vandaag niet start met het aanpakken van de wervingsproblematiek van morgen. Aan de hand van cijfers, veel praktijkvoorbeelden de vier gastsprekers van Zorggroep Noorderboog en Amsterdam UMC leer je hoe je jouw werving naar een hoger niveau kunt tillen.

Combikorting


Wanneer je samen met een collega van dezelfde organisatie inschrijft, ontvang je ieder €  75,- korting. Je betaalt €  420,- in plaats van €  495,- exclusief BTW. Gebruik hiervoor de kortingscode eb-zorg.*Naar alle events

Informatie

Anja van Kemenade anja@arbeidsmarktcommunicatie.eu
  • donderdag 24 september 2020
  • 11:00 t/m 16:30
Inschrijven

Lees elke dinsdag en donderdag de gratis Werf& Nieuwsbrief. Mis niets van wat gebeurt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

  • Ik kan me op ieder moment weer afmelden en mijn gegevens worden niet verstrekt aan derden.