Thomas Inspiratie: 360 graden feedback

Geeft een kader van objectieve feedback om sterktes, verbeterpunten en ontwikkelpunten in kaart te brengen. Dit is een praktische workshop om te laten zien hoe Thomas 360° je kan helpen, inclusief praktisch stappenplan.

Thomas inspiratiesessie: PPA-HPTI

Interactieve sessie over het gebruik van PPA (gedrag) in combinatie met HPTI (persoonlijkheid). Aan de hand van praktische voorbeelden ontdek je de toegevoegde waarde van beide assessments en hoe ze elkaar aanvullen.

Thomas inspiratiesessie: Recruitment maart 2022

In maart organiseert Thomas International Nederland weer de inspiratiesessie Recruitment. Een efficiënt recruitmentproces met behulp van onze online assessments. Wij helpen je graag op weg met:
– Het aanbrengen van een duidelijke structuur in je proces
– Meer diepgang in onze assessments en de toepassing ervan
– De focus op online recruitment

Thomas inspiratiesessie: Communiceren en motiveren

Inzicht in de geprefereerde werkstijlen van je collega’s helpt om elkaar beter te begrijpen, te motiveren en te communiceren. Hoe communiceer je met elkaar om de verbinding te behouden? Hoe stem je af op elkaar om effectiever samen te werken?

Thomas Inspiratiesessie: Leiderschap

Praktische en interactieve sessie over het belang van leiderschap. Wat is leiderschap nu eigenlijk en hoe kunnen assessments (een stappenplan) je helpen bij de werving en ontwikkeling van leiders?

Thomas inspiratiesessie: Onderwijs

Deze interactieve sessie laat zien waarom het belangrijk is om inzicht te krijgen in het werkgedrag van onderwijsprofessionals en in de persoonlijke talenten en motivatoren van leerlingen. Als onderwijsorganisatie wil je het beste in je medewerkers én leerlingen naar boven halen, want dat vergroot het werkplezier.

Thomas inspiratiesessie: PPA-GIA

Interactieve sessie over het gebruik van PPA (gedrag) in combinatie met GIA (leervermogen). Aan de hand van praktische voorbeelden ontdek je de toegevoegde waarde van beide assessments en hoe ze elkaar aanvullen.

Thomas inspiratiesessie: Team

Deze interactieve sessie laat zien hoe je op praktische wijze duidelijk inzicht kunt krijgen in de talenten, motivatoren, communicatiestijl en aandachtspunten van een team.

Thomas inspiratiesessie: PPA-DISC

Maak even tijd om kennis te maken met DISC of fris je kennis op. Deze sessie geeft inzicht in diverse gedragsstijlen en motivatoren van jezelf en anderen met wie je samenwerkt.

Thomas inspiratiesessie: PPA – TEIQue

Interactieve sessie over het gebruik van PPA (gedrag) in combinatie met TEIQue (emotionele intelligentie). Aan de hand van praktische voorbeelden ontdek je de toegevoegde waarde van beide assessments en hoe ze elkaar aanvullen.