7-jarig jubileum event: Agora Network viert de kracht van culturele diversiteit

  • Thursday 28 January 2021
Inschrijven
Agora Network bestaat in 2021 zeven jaar. Dit jubileum vieren wij graag met jou! We blikken samen terug op de successen en uitdagingen van culturele diversiteit en tegelijkertijd gaan we in op de impact van grote veranderingen op verbinding en inclusie in de praktijk, zoals de huidige pandemie.

Sinds 2014 zet ons netwerk van beleidsmakers, D&I professionals en kosmopolieten zich in voor een cultureel divers en inclusief Nederland. Door het samenkomen van talenten met roots uit alle hoeken van de wereld bundelen we de krachten en maken we samen impact.

Onze jubileumuitzending staat daarom in het teken van de kracht van het netwerken. Samen met onze hostmember Allen & Overy nodigen we je graag uit om donderdag 28 januari digitaal aan te schuiven bij onze talkshow, live vanuit Pakhuis de Zwijger.

Programma:
Talkshow en Spoken word
Tv-presentatrice Aldith Hunkar zal in gesprek gaan met Terence Guiamo, Voorzitter Agora Network, Saniye Çelik, Lector Diversiteit & Inclusie aan de Hogeschool Leiden, Brechje van der Velden, Partner Litigation and Head of the Amsterdam Office bij Allen & Overy, Aaltje Vincent van Advanced Jobmarketing en een kosmopoliet over de laatste inzichten op het gebied van Diversiteit en Inclusie en hoe je zowel als organisatie & individu impact maakt.
Met jou delen we de ervaringen van Agora Network van de afgelopen 7 jaar, de inzet van onze kosmopolieten en member organisaties en blikken we vooruit met onze visie voor de komende 7 jaar.

Spoken word artiest Atta de Tolk neemt je mee in zijn vertelling en maakt jou deelgenoot van de magie van het woord voor een krachtige verbinding.


Workshop storytelling
Ook jij leert hoe je een verhaal krachtig kan vertellen in de storytelling workshop van Marieke Smids van Stone & Sand. Door jezelf uit te dagen je eigen verhaal te delen ontdek je hoe verhalen inspireren en leiden tot nieuwe inzichten en ideeën voor een cultureel diverse organisatie. We sluiten af met een Q&A via live chat.


Naar alle events

Informatie

  • Thursday 28 January 2021
  • 13:00 t/m 16:00
Inschrijven