Arbeidsmarkttrends 2020-2024

  • Thursday 14 November 2019
  • Hotel Van der Valk
Inschrijven
Kom samen met jouw collega. Bij gezamenlijke inschrijving ontvangt de tweede persoon 25% korting met de code combi-trends.
Bepaal je wervingsstrategie o.b.v. huidige en toekomstige ontwikkelingen. Welke arbeidsmarkttrends en kengetallen zijn in 2020 voor jou van belang? Wat zijn de laatste nieuwtjes en waarmee behaal je meteen een aantal quick wins?

Vertaal actuele trends naar arbeidsmarktkansen in tijden van schaarsteWat zijn de actuele onderwerpen op de arbeidsmarkt en hoe vertaal je deze op de korte termijn door naar het aantrekken en behouden van talent. Het inspelen op veranderd zoekgedrag en met impact profileren op de kandidatenmarkt wordt steeds belangrijker en hoe doe je dit? Tegelijkertijd staan we stil bij de lange termijn waarin we moeten voorsorteren op zaken als flexibilisering, internationalisering, candidate experience en de nieuwe KPI’s op het gebied van het agile inrichten van het recruitmentproces. Een seminar vol met trends, ontwikkelingen, data, kennis, nieuwe inzichten en praktische vertalingen. Je wordt verrast met nieuwe inzichten, de laatste nieuwtjes en geprikkeld om sterk en onderscheidend een arbeidsmarktplan te maken voor 2020 en verder.

Meer informatie over het Seminar Arbeidsmarkttrends 2020-2024? Lees meer en/of schrijf direct in >>

Naar alle events

Informatie

Anja van Kemenade anja@arbeidsmarktcommunicatie.eu
  • Thursday 14 November 2019
  • 11:00 t/m 16:30
  • Hotel Van der Valk
Inschrijven