Arbeidsmarkttrends 2022 - 2026

  • donderdag 02 december 2021
  • Online
Inschrijven
Online deelname aan het event. Investering: 395 euro Bedrijfsdeelnames 395 euro en elke persoon extra 100 euro tot en maximum van 995 euro
Bepaal je wervingsstrategie o.b.v. huidige en toekomstige ontwikkelingen. Welke arbeidsmarkttrends en kengetallen zijn in 2021 voor jou van belang? Wat zijn de laatste nieuwtjes en waarmee behaal je meteen een aantal quick wins?


Vertaal actuele trends naar arbeidsmarktkansen in tijden van schaarsteWat zijn de actuele onderwerpen op de arbeidsmarkt en hoe vertaal je deze op de korte termijn door naar het aantrekken en behouden van talent? Het inspelen op veranderd zoekgedrag en met impact profileren op de kandidatenmarkt wordt steeds belangrijker. De vraag is: hoe doe je dit? Ook op de lange termijn zijn zaken als flexibilisering, internationalisering, candidate experience en de nieuwe KPI’s op het gebied van het agile inrichten van het recruitmentproces belangrijk. Het Seminar Arbeidsmarkttrends reikt je relevante ontwikkelingen, data, kennis, nieuwe inzichten en praktische vertalingen aan. Je wordt verrast met nieuwe inzichten, de laatste nieuwtjes en geprikkeld om sterk en onderscheidend een arbeidsmarktplan te maken voor 2021 en verder.

Combikorting 
Online deelname aan het event. Investering: 395 euro
Bedrijfsdeelnames 395 euro en elke persoon extra 100 euro tot en maximum van 995 euro
Betaal via factuur en wij verrekenen de korting voor je.

Naar alle events

Informatie

Kevin Jorna kevin@arbeidsmarktcommunicatie.eu
  • donderdag 02 december 2021
  • 11:00 t/m 16:30
  • Online
Inschrijven