Cornerstone Convergence 2020 Unbound Virtual Conference!

  • Wednesday 16 September 2020
Inschrijven
Het jaarlijkse event van Cornerstone heet Convergence. Dit jaar wordt het een speciale 'Unbound' versie, die op 3 continenten tegelijk, 2 dagen achter elkaar, 16 en 17 september, maar helemaal gratis te volgen is. Na de recente overname van Saba is er dit jaar extra veel productnieuws te zien met de nieuwste Talent Management oplossingen.

Een Global, Unbound event
Het evenement van dit jaar is een beetje anders. Op 16 en 17 september brengt de geheel nieuwe, volledig virtuele Cornerstone Convergence Unbound de knapste koppen op het gebied van HR, Learning en Development bij elkaar om te onderzoeken hoe we het denken van gisteren kunnen herzien en vervangen door nieuwe perspectieven die nodig zijn voor onze nieuwe werkwereld. Deelnemers van over de hele wereld zullen een volledig gratis virtuele ervaring delen rond het thema van ongebonden denken in remote werken.

"We zijn er trots op ons jaarlijkse Convergence evenement aan te passen en alle innovatie en frisse perspectieven naar een virtuele ruimte te brengen", aldus Phil Saunders, CEO van Cornerstone. "Vrij van elke locatie, stad of schema, zal het evenement van dit jaar bedrijfsleiders over de hele wereld helpen het geheim te ontrafelen om in deze nieuwe wereld van werk te gedijen en een ongeëvenaarde ervaring voor hun mensen te creëren."

Dit speciale evenement biedt twee dagdelen met inspirerende keynotes en informatieve breakout-sessies, evenals leuke en boeiende netwerkactiviteiten. Deelnemers kunnen een gepersonaliseerde convergentie-ervaring opbouwen uit bijna 50 sessies, verdeeld over twee tijdzones. En als de eerste virtuele Convergence kunnen deelnemers vanaf elke locatie deelnemen aan de conferentie.

Bold thinkers, Keynotes, Client spotlights en Product Tours
Op beide ochtenden van 16 en 17 september kun je je eigen programma stellen uit vele sprekers en demo's. Tijdens de lunch kun je netwerk bij ronde tafels, check-in's en workshops om zelf aan de slag te gaan. Bekijk het hele programma en schrijf je gratis in om bij deze wereldspeler in de Talent Management suites een kijkje in de keuken te nemen.

Naar alle events

Informatie

  • Wednesday 16 September 2020
  • 10:00 t/m 13:00
Inschrijven