Demo_Day Nederland

  • Tuesday 04 June 2024
  • Hotel Van der Valk
Inschrijven
Recruitment Tech Demo_Day Nederland

Hét event waar je je kunt oriënteren op technologie om jouw recruitment te optimaliseren.
Dinsdag 4 juni 2024 vindt de 8e editie van Demo_Day plaats. Bezoek samen met meer dan 300 mede-recruiters de expovloer, ga in gesprek met leveranciers van recruitmenttechnologie om 1-op-1 demo’s te bekijken en volg demo talks. Voor de tweede keer is er ook het Seminar waarbij je naast de hele dag toegang tot Demo_Day, ook exclusief deelneemt aan het seminarprogramma.

Expo vloer

Al 7 jaar lang is Recruitment Tech Demo_Day het event met het grootste aanbod aan leveranciers van recruitmenttechnologie in Nederland. Het is dé plek om je op de hoogte te houden van de mogelijkheden die er zijn en om te inventariseren of er tools zijn die jouw kunnen helpen met het aangaan van jouw recruitmentuitdagingen. Tijdens de 2023-editie waren er meer dan 40 verschillende tools uit binnen- en buitenland: een record. Nieuw tijdens deze editie waren de pitches op de expovloer waar 20 leveranciers zich zowel in de ochtend als middag kort presenteerde aan het publiek.

Seminar

Naast de ochtend- en middagtickets is er dit jaar voor de tweede keer een dagticket dat ook toegang geeft tot een inhoudelijk seminarprogramma. Tijdens het seminarprogramma dat alleen met een dagticket te bezoeken is, krijg je praktische handvatten om het maximale uit jouw recruitmenttechnologie te halen, van selectie tot implementatie. Host Femke Marijne leidt het seminarprogramma in goede banen gedurende de dag. Vorig jaar deelde onder meer Hans Scheers, Daan Huisman en Jildert Huitema hun kennis in praktische presentaties met volop ruimte voor vragen.

Naar alle events

Informatie

  • Tuesday 04 June 2024
  • 09:00
  • Hotel Van der Valk
Inschrijven