Employer Branding Table

  • Tuesday 21 May 2019
  • Van der Valk Veenendaal
Inschrijven
Wil jij binnenkort aan de slag met Employer Branding maar weet je nog niet goed hoe je dat aan moet pakken? Vraag gewoon eens aan anderen hoe zij het doen! Schuif dinsdag 21 mei 2019 aan bij de Employer Branding Table van Macknificent.

In een ongedwongen sfeer bespreken we interessante cases en gaan we met elkaar in gesprek over Employer Branding. Waar begin je? Wat werkt wel en wat vooral niet? Wat betekent Employer Branding voor je interne communicatie? En wanneer is het succesvol?

De Employer Branding Table helpt je verder


Je hebt zelf al van alles geprobeerd om je organisatie te positioneren op de arbeidsmarkt. Je sociale kanalen zijn op orde, de website is up to date en toch levert het niet het gewenste effect. Tijdens de Employer Branding Table deel je ervaringen en laten we zien hoe je met de juiste aanpak kunt werken aan een Employer Brand waar je niet alleen extern mee scoort maar waar ook de medewerkers zich in herkennen en trots op zijn.

Voor wie bestemd?


Ben jij binnen je organisatie verantwoordelijk voor arbeidsmarktcommunicatie of corporate recruitment dan is deze bijeenkomst voor jou absoluut een aanrader.

Aanmelden?


Meld je nu aan voor onze tweede Employer Brand Table bij Van der Valk in Veenendaal. We hebben slechts plaats voor maximaal 15 deelnemers. Deelname aan het event is gratis. Aanmelden kan via onze site macknificent.nl of door een mail te sturen aan be@macknificent.nl.

Naar alle events

Informatie

be@macknificent.nl
  • Tuesday 21 May 2019
  • 14:45 t/m 17:15
  • Van der Valk Veenendaal
Inschrijven