Gratis Lunchsessie voor Leidinggevenden en HR-professionals

  • Thursday 13 July 2017
Inschrijven
Duurzame inzetbaarheid, Strategische Personeelsplanning, verandermanagement en HR-Analytics. Inmiddels veelvuldig gebruikte terminologie binnen het HR vak, maar ook termen die voor veel organisaties nog in de kinderschoenen staan.

Ondertussen wordt van medewerkers wordt verwacht dat zij regie nemen op hun eigen loopbaan en werken aan duurzame inzetbaarheid, maar in de praktijk blijkt dat zij dat slechts minimaal doen. Het ontbreekt vaak aan urgentiebesef, terwijl de noodzaak voor veel medewerkers juist heel hoog is. Daarin speelt de rol van de leidinggevende een heel belangrijke rol door voldoende urgentie, veiligheid en perspectief te bieden voor talentontwikkeling.

Maar voordat we daadwerkelijk mensen in beweging kunnen brengen is het belangrijk om je als management af te vragen: in hoeverre heb je zicht op de kwetsbaarheid of kansrijkheid van je medewerkers? Hoe zorg je dat je in de toekomst nog voldoende en de juiste kwaliteiten en talenten in huis hebt en behoudt? Wie zou je wanneer in welke richting willen laten ontwikkelen (door- of uitstromen), en wat vraagt dit van een leidinggevende en/of HR?

Op 13 juli organiseren we een lunchsessie in Rotterdam, als proeverij voor onze summercourse in nauwe samenspraak met Leeuwendaal en de Academie voor Arbeidsmarktcommunicate. Specifiek gericht op HR-professionals en leidinggevenden van profit en non-profit organisaties met minimaal 100 medewerkers, die invulling willen geven aan hun arbeidsmarktgedreven personeelsbeleid.

Praktische informatie

Tijd & Locatie: Alle lunchsessies vinden plaats van 12.00 uur tot 14.00 uur op ons kantoor in de Rotterdam Science Tower (Marconistraat 16, 10e verdieping, Rotterdam). Parkeren is gratis. Tevens goed bereikbaar met het OV via metrostation Marconiplein.
Doelgroep: Deze sessie is expliciet bedoeld voor HR-professionals (HR Managers, HR-adviseurs) en leidinggevenden.
Aantal deelnemers: Om de lunchsessies goed interactief te houden, beperken wij het aantal deelnemers tot circa 16 personen.
Deelname is gratis, maar er wordt natuurlijk op uw komst gerekend. Bij afmelding minder dan een week voorafgaand zullen we € 100,- factureren t.b.v. de Laurenskerk in Rotterdam.
Wij zorgen dat de koffie, thee, sap en broodjes voor u klaar staan en maken er graag samen met u een inspirerende kennisdeelsessie van.

Meld u nu aan:

Om u aan te melden stuurt u gewoon even een mail met uw naam, organisatie, mailadres en telefoonnummer naar Maaike Kooter via maaike@intelligence-group.nl

Let op: er is een maximum aantal deelnemers van 16 per lunchsessie.

Naar alle events

Informatie

  • Thursday 13 July 2017
  • 12:00 t/m 14:00
Inschrijven