Het Assessment Tech Event

  • Tuesday 25 September 2018
Inschrijven
Op dinsdag 25 september organiseert eelloo, in samenwerking met VanderMaesen | Koch, Slim Assessments en Arctic Shores, het 1e Assessment Tech Event in Nederland.

E-assessment is niet meer weg te denken binnen het complete HR-werkveld. En door nieuwe technologische ontwikkelingen, staat e-assessment bepaald niet stil. Dat geeft spectaculaire nieuwe toepassingen, andere manieren van meten, maar ook de uitdagingen om deze te onderzoeken, onderbouwen en werkwijzen aan te passen.

Wij nemen je mee in de wereld van Virtual Reality en lanceren het eerste VR-assessment van Nederland. The making of.. doen we live met Moving Target VR, de makers en de filmers die hieraan gewerkt hebben. Een ander hoogtepunt is de introductie van Game Based Assessment in Nederland, in samenwerking met Arctic Shores. Je leert het verschil tussen gamified assessment, games en game based assessment en natuurlijk laten we het zien. Tenslotte besteden we ook aandacht aan de ethische kant van de nieuwe assessment-technologie en nemen we je mee in hoe je deze mensgericht inzet.

Naar alle events

Informatie

  • Tuesday 25 September 2018
  • 14:00 t/m 18:00
Inschrijven