Kennisevent werkgevers - 10 november 2023

Op 10 november host JEX een exclusief kennisevent voor werkgevers. Een ochtend vol inspirerende presentaties en praktische tips die we afsluiten met een heerlijke brunch. 

Waar gaan we het over hebben?

Door de huidige arbeidskrapte staan werkgevers voor grote uitdagingen. Het wordt moeilijker om goed personeel te vinden. Wij helpen je daarbij. Als kennispartner organiseren we exclusieve kennisevents over actuele onderwerpen op de arbeidsmarkt.    

Hoe vind je het juiste personeel voor je bedrijf? Tijdens het event gaan we dieper in op twee belangrijke thema’s: recruitment marketing en employer branding. In de presentaties staan niet alleen de uitdagingen, maar ook de kansen centraal. We zoomen samen in op hoe we deze kansen benutten en geven concrete tips die je direct kan toepassen binnen je bedrijf.  

Recruitment marketing

Ontdek hoe je jouw huidige personeel optimaal inzet. En hoe je in zeven stappen jouw recruitment succesvol opzet; het recruitment fundament. 

Spreker: Arjan Elbers – Als Strategic Recruitment Challenger schrijft, spreekt en ademt hij online recruitment. Auteur van het boek Het Recruitment Fundament. 

Employer branding

Ontdek de uitdagingen in de markt. Aan de hand van een echte casus nemen we je mee door de stappen om een krachtig werkgeversmerk te creëren.  

Sprekers: Michelle Schroen & Remke Vloeimans – Als succesvolle eigenaren van iD Employer Marketing & Media kennen zij alle ins en outs van employer branding.