Leergang Arbeidsmarktcommunicatie (Uitverkocht)

  • Tuesday 28 September 2021
  • Het Industriegebouw Goudsesingel 80, Goudsesingel, 1e verdieping, 3011 KD Rotterdam
Inschrijven
De investering voor de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie is € 3.150,- bij één persoon en € 5.900,00 bij twee personen van dezelfde organisatie (alle vermelde tarieven zijn exclusief BTW). Gebruik hiervoor bij inschrijving met 2 personen de kortingscode combi-lamc *
Arbeidsmarktcommunicatie speelt een essentiële rol in de strijd om talent. Ontdek tijdens de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie hoe je het verschil maakt op de arbeidsmarkt.

Dé arbeidsmarktcommunicatie-opleiding


Dinsdag 28 september start alweer de 30e editie van de succesvolle Leergang Arbeidsmarktcommunicatie. De meest complete opleiding op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie in Nederland waarin je ontdekt hoe je arbeidsmarktcommunicatie het beste kunt inzetten voor jouw organisatie. Van werving tot employee relationship management en van employer branding tot arbeidsmarktcommunicatiestrategie.

De leergang bestaat uit 4 opleidingsdagen en een eindpresentatie op dag 5. Voorafgaand aan elke opleidingsdag volg je een e-training van ongeveer 45 minuten (voorafgaand aan dag 1 zelfs 2 e-trainingen van ongeveer 45 minuten) waarin de belangrijkste theorie wordt besproken. Hierdoor ligt tijdens de opleidingsdagen de nadruk meer op de praktijk. Met best practices uit binnen- en buitenland, werken aan kleine opdrachten en cases voor de eigen organisatie.

De leergang wordt succesvol afgesloten met een eindopdracht. Jouw eigen praktijk staat centraal voor de eindopdracht zodat je de opleiding afrond met een concreet eindproduct zoals bijvoorbeeld een arbeidsmarktcommunicatieplan, werkgeverspositionering, candidate experience onderzoek, recruitmentsite-plan of referralstrategie.

 


De leergang met startdatum 28 september is volledig uitverkocht. De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie organiseert op 23 november een extra Leergang Arbeidsmarktcommunicatie.

Meer weten over de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie? Lees meer/download de factsheet >>Naar alle events

Informatie

Tamara de Man tamara@arbeidsmarktcommunicatie.eu
  • Tuesday 28 September 2021
  • 09:30 t/m 17:30
  • Het Industriegebouw Goudsesingel 80, Goudsesingel, 1e verdieping, 3011 KD Rotterdam
Inschrijven