Leergang Arbeidsmarktcommunicatie

  • dinsdag 22 september 2020
  • Southpark Utrecht
Inschrijven
Schrijf uiterlijk 21 juli 2020 in en ontvang een vrijkaart voor het Werf& Selectie Jaarcongres op dinsdag 6 oktober.
Arbeidsmarktcommunicatie speelt een essentiële rol in de strijd om talent. Ontdek tijdens de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie hoe je het verschil maakt op de arbeidsmarkt.

Dé arbeidsmarktcommunicatie-opleiding


Dinsdag 22 september start alweer de 28e editie van de succesvolle Leergang Arbeidsmarktcommunicatie. De meest complete opleiding op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie in Nederland waarin je ontdekt hoe je arbeidsmarktcommunicatie het beste kunt inzetten voor jouw organisatie. Van werving tot employee relationship management en van employer branding tot arbeidsmarktcommunicatiestrategie. Deze leergang was in het voorjaar van 2020 1,5 voor startdatum volledig uitverkocht.

De leergang bestaat uit 4 opleidingsdagen en een eindpresentatie op dag 5. Voorafgaand aan elke opleidingsdag volg je een e-training van ongeveer 45 minuten (voorafgaand aan dag 1 zelfs 2 e-trainingen van ongeveer 45 minuten) waarin de belangrijkste theorie wordt besproken. Hierdoor ligt tijdens de opleidingsdagen de nadruk meer op de praktijk. Met best practices uit binnen- en buitenland, werken aan kleine opdrachten en cases voor de eigen organisatie.

De leergang wordt succesvol afgesloten met een eindopdracht. Jouw eigen praktijk staat centraal voor de eindopdracht zodat je de opleiding afrond met een concreet eindproduct zoals bijvoorbeeld een arbeidsmarktcommunicatieplan, werkgeverspositionering, candidate experience onderzoek, recruitmentsite-plan of referralstrategie.

Deze leergang was in het najaar van 2020 geheel uitverkocht en intussen zijn ook bij deze leergang nog maar enkele plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang met inschrijven. Meer weten over de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie? Lees meer/download de factsheet >>


Naar alle events

Informatie

Anja van Kemenade Info@arbeidsmarktcommunicatie.eu
  • dinsdag 22 september 2020
  • 11:00 t/m 21:00
  • Southpark Utrecht
Inschrijven

Lees elke dinsdag en donderdag de gratis Werf& Nieuwsbrief. Mis niets van wat gebeurt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

  • Ik kan me op ieder moment weer afmelden en mijn gegevens worden niet verstrekt aan derden.