LoopbaanPro Live 15 december 2022

Ontdek de oplossing voor arbeidsmarktkrapte op 15 december tijdens LoopbaanPro Live!

De bondscoach van Oranje zet zijn spits natuurlijk niet op doel. Maar hoe gaat dat bij jou? ‘Spelen’ jouw medewerkers op posities die het beste bij hen passen?

Interne mobiliteit, dat is dus de bewegingsvrijheid die jouw mensen taken oplevert waar ze het talent voor hebben, is tegenwoordig cruciaal. De arbeidsmarkt is simpelweg te krap om jouw collega’s op 50% te laten werken: je kunt het je niet veroorloven om twee mensen voor de werkzaamheden van één aan te nemen.

LoopbaanPro Live laat zien hoe jij jouw collega’s op de juiste plek zet. Kom je op 15 december naar ons digitale event? Dan hoor je van onze experts hoe je jouw werknemers op basis van hun interesses laat floreren. We kijken ook naar onze zuiderburen: hoe kan het dat interne mobiliteit bij de Belgen het belangrijkste wervingsmiddel is, terwijl het bij ons onderaan de lijstjes bungelt? 

Zeg je LoopbaanPro Live, dan zeg je natuurlijk ook: De LoopbaanPro van het Jaar Award! Dit jaar laten we het dus opnieuw prijzen regenen, tijdens ons event. Welke casussen je hoe en wanneer kunt inzenden maken we binnenkort bekend, hou deze pagina dus goed in de gaten!

 

Binnenkort is het mogelijk om je in te schrijven voor dit digitale evenement.