Luisteren: zo doe je dat

  • Thursday 22 November 2018
Inschrijven

Luisteren, een cruciale succesfactor voor goed werkgeverschap


Luisteren is het thema van 2018 en we kwamen er al snel achter: luisteren is best lastig. Organisaties vinden het moeilijk om hun vertrouwde zend-houding te doorbreken. Te vaak gaat het management te laat met de medewerkers over belangrijke kwesties in gesprek. Daarom staat dit jaar ‘luisteren’ centraal.

UITNODIGING:


HR & Communicatie Summum ‘Luisteren: zo doe je dat’


We zijn dit jaar de dialoog-denktank gestart en zien in de resultaten: luisteren is echt te leren. Er is echter ook nog volop ruimte voor verbetering. Actieve luisteraars checken bijvoorbeeld of zij de boodschap hebben begrepen. Tijdens het summum doen wij verslag van onze bevindingen, geven we tips en adviezen. Ook delen we kennis en hele goede verhalen uit de praktijk. Hierdoor kan jij ‘luisteren in je organisatie’ straks nog beter vormgeven.

PROGRAMMA


13:30 uur – Inloop met koffie en thee


Dagvoorzitter Marjolijn Vlug trapt met inhoudelijk programmabegeleider Maurik Dippel, co-founder CircleLytics, het summum om 14:00 uur af

14:15 uur – Luisteren is te leren


Masterclass gegeven door Rob Eijsermans. Rob is ‘oorganisator’ bij Bex*communicatie, grondlegger van ‘Lean Listening’ en pleitbezorger van de communicatieve organisatie.

15:00 uur – Uitblinken in luisteren


René Brouwers, directeur van Great Place to Work Nederland, deelt inspirerende voorbeelden uit de praktijk. We krijgen een preview van alle Best Practices op het gebied van luisteren van de afgelopen jaren aangereikt.

15:45 uur - Korte pauze met koffie en thee


16:00 uur – Visie op luisteren


Inge Beckers presenteert interessante inzichten en uitkomsten uit de ‘digitale dialoog denktank’ over luisteren opgevolgd door een interactieve dialoog met alle sprekers.

16:30 uur - hapje en drankjeNaar alle events

Informatie

  • Thursday 22 November 2018
  • 14:00 t/m 17:00
Inschrijven