Online Masterclass Recruitment KPI’s 2021

  • Thursday 10 June 2021
Inschrijven
Schrijf samen met een collega van dezelfde organisatie in en je ontvangt bij gelijktijdige aanmelding eenmalig 25% korting
Recruitment, Candidate en Arbeidsmarktcommunicatie ken- en stuurgetallen 2021 zijn essentieel voor recruitment. Of het nu gaat om de operatie of de strategie, zonder de juiste cijfers weet je niet wat je doet en of je de doelstellingen gaat behalen. Het einde van de klassieke recruitment KPI’s zoals ‘cost per hire’ en ‘time to fill’ is dan ook in zicht. Een nieuwe generatie KPI’s klopt op de deur. Welke KPI’s dat zijn en waarom je in 2021 het beste kunt beginnen met meten op basis van de nieuwe generatie KPI’s leer je tijdens deze masterclass..

Masterclass Recruitment KPI’sTijdens deze masterclass staan er veel nieuwe en actuele informatie- en datapunten op het programma. Denk bijvoorbeeld aan de resultaten van het Recruitment Kengetallenonderzoek 2021, de laatste kengetallen van Hiring Succes, een sneak preview op de resultaten van Stand van Werven en nieuwe datapunten op gebied van Candidate Experience en Candidate Expectations. Maar… geen volle slides met veel te veel data (die krijg je wel als naslagwerk). Tijdens deze masterclass ontdek je hoe je het wervingsproces (recruitment en AMC) modern inricht, de juiste strategische beslissingen maakt en tot een goede workload en takenpakket komt van de wervingsprofessional in 2021 en de kandidaat verrast conform zijn/haar wensen. Hierdoor vergroot je het rendement van het recruitmentteam (en iedereen die betrokken is bij het aannemen van het juiste talent), de kwaliteit van de aannames en de effectiviteit van het recruitmentproces.

Tijdens deze masterclass wordt vervolgens uitgebreid ingegaan hoe je een business case bouwt en je plannen onderbouwt. Hoe gebruik je recruitment kengetallen, in relatie tot doelgroepen, diversiteit, strategie en hoe maak je impact op de business.

Lees meer en/of dowload de factsheet op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

 

Naar alle events

Informatie

Tamara de Man tamara@arbeidsmarktcommunicatie.eu
  • Thursday 10 June 2021
  • 09:00 t/m 12:30
Inschrijven