Webinar Wednesday: Nieuw sollicitatieproces, betere mensen

Op de arbeidsmarkt sluiten vraag en aanbod regelmatig niet aan. Er zijn drie hoofdoorzaken aan te wijzen: het eeuwige gebrek aan gekwalificeerde krachten, de permanente verbouwing van ons stelsel van sociale zekerheid en de manier waarop wij gewend zijn sollicitatieprocedures te doen. Werkgevers hebben in de regel alleen direct invloed op het laatste. Daarom gaat dit webinar over het sollicitatieproces en het belang voor werkgevers om dit vernieuwen. Het goede nieuws is dat dit binnen het bereik ligt van elke werkgever. In dit webinar van 40 minuten vertelt Joost Seijsener  van JBMW hoe dit werkt. Bij het webinar hoort het e-book ‘Mensen erbij, werving & selectie 3.0’. Dit e-book is gratis verkrijgbaar via www.mensenerbij.nl

Schrijf je hieronder in voor het gratis Webinar Wednesday webinar van 24 juni.

Meld je aan voor de livestream van Werf& Live

Donderdag 1 oktober vindt de 5-jarige jubileumeditie plaats van Werf& Live. Dit jaar is het event hybride en kun je de livestream volgen. Met sprekers van o.a. Facebook, Jumbo, Alliander, Action en Indeed. Ook goeroe Dr. John Sullivan en kitesurfer Willem Hooft zijn van de partij.

Meld je nu aan en volg het event over impactvolle arbeidsmarktcommunicatie en recruitment vanaf kantoor of thuis of koop een van de laatste tickets om er offline bij te zijn.