Live online class arbeidsmarkt- en recruitmentdata

In deze online class laat Geert-Jan Waasdorp 10 unieke databronnen zien waar je heerlijk uit kunt shoppen voor presentaties en recruitmentdoeleinden. De start van de live online class is op 16 april om 9.00 uur en eindigt om 10.30 uur.

Remote recruitment: Het online sollicitatie proces, inclusief het

Arbeidsmarkt- en recruitmentdata

Als je er nooit bij geholpen bent of in getraind bent, zijn data heel abstract (tabellen, cijfers, Excel, rapportages of dashboards) en erg lastig te vertalen naar de dagelijkse wervingspraktijk van vacatureteksten, candidate experience tot en met recruitmentplannen en presentaties aan hiring managers. Zoals met zoveel, wordt het pas eenvoudig als je het vaker hebt gedaan of als je weet hoe je het moet doen. In dat geval kun je met een paar datapunten, een geweldig presentatie maken of een winnende vacaturetekst schrijven.

Ook is het leuk dat als je weet waar je de data kunt vinden, je heel ver komt met gratis en openbaar beschikbare arbeidsmarkt- en recruitmentdata. Dan kun je shoppen uit gave databronnen en veel sneller en gerichter bijv. niches van talent vinden, unieke mediasites of exact weten op welke campus je het beste kunt hunten.

In de deze online class laat Geert-Jan Waasdorp 10 unieke databronnen zien waar je heerlijk uit kan shoppen voor presentaties en recruitmentdoeleinden. Er komen 5 manieren aan bod om met een beetje data, heel veel impact te maken. Ook leer je hoe je met een paar quick wins zien hoe je data simpel kan vertalen naar impactvolle veranderingen in de werving. Zo leuk (en makkelijk) kan data driven recruitment zijn…

Resultaat:

  • Inzicht in 10 unieke databronnen voor presentaties en recruitmentdoeleinden
  • 5 manieren om met een beetje data, heel veel impact te maken
  • Met paar quick wins data simpel vertalen naar impactvolle veranderingen in de werving

Deze training is voor iedereen die nu al data heeft, maar er meer mee wilt doen. Én voor iedereen die meer onderbouwd wil werven, adviseren, presenteren en impact wil maken binnen de vakgebieden arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, recruitment en HR. Het leuke is… je hoeft helemaal niets met data te hebben of een Excel fanaat, om wel impactvol gebruik te maken van een paar datapunten.

Je volgt deze online class via jouw laptop, desktop of tablet (smartphone kan, alleen zijn de slides moeilijk leesbaar). Je ontvangt enkele dagen voor de online training de link waarmee je de training kunt bijwonen. Je hoeft niets te installeren, het werkt gewoon in de meest gebruikte browsers zoals Chrome. Na afloop kun je de replay nog een jaar bekijken en ontvang je de handout.