Live online class video solliciteren

In de deze online class krijg je inzicht in hoe het remote sollicitatie proces eruit ziet en een gesprek gevoerd kan worden. De start van de live online class op 14 mei is om 10.00 uur en eindigt om 11.30 uur.

Video solliciteren

Het online sollicitatie proces neemt een zeer grote rol in binnen het huidige recruitment landschap. Van het online solliciteren, via het gesprek, tot aan het het online onboarden. Toch weten veel recruiters nog onvoldoende hoe zij bijvoorbeeld het gesprek optimaal kunnen voeren. Met als gevolg veel afwijzingen in het proces, geen goede candidate experience, een te lange time-to-hire en een hogere cost-per-hire.

In de deze online class krijg je inzicht in hoe het online sollicitatie proces eruit ziet en wat de mogelijkheden zijn een gesprek goed te voeren. Verder geeft Rob van Elburg, een ervaren Remote Recruiter, je handvatten hoe je met de inzet van diverse methodieken het online sollicitatie proces optimaal uitvoert en op welke manier je het beste een online gesprek kan voeren.

Resultaat

  • Direct handvatten voor een goed online gesprek
  • Do’s & Dont’s binnen het online sollicitatie gesprek
  • Welke methoden gaan jou helpen bij een goed online sollicitatie proces

Deze online training is met name bedoeld voor recruiters die het eigen online sollicitatie proces beter willen maken. Je hoeft geen specifieke kennis te hebben, maar bent vooral benieuwd naar handvatten om jouw recruitment te optimaliseren met de inzet van diverse online methodieken.

Je volgt deze online class via jouw laptop, desktop of tablet (smartphone kan, alleen zijn de slides moeilijk leesbaar). Je ontvangt enkele dagen voor de online training de link waarmee je de training kunt bijwonen. Je hoeft niets te installeren, het werkt gewoon in de meest gebruikte browsers zoals Chrome. Na afloop kun je de replay nog een jaar bekijken en ontvang je de handout.