Live online class Recruitment Tech: Tools & trends

In de deze online class krijg je inzicht in hoe het recruitment tech landschap eruit ziet en wat de laatste trends zijn. Na de online training wordt de Recruitment Tech Guide 2020 naar je gestuurd die je gratis ontvangt mits je je uiterlijk 9 april aanmeldt. De start van de live online class op 23 april is om 10.00 uur en eindigt om 11.30 uur.

Recruitment Tech: Tools & trends

Recruitmenttechnologie neemt een steeds grotere rol in binnen het recruitmentproces. Van tools voor sourcing en recruitment marketing tot het recruitmentsysteem (ATS) en e-assessment tools. Driekwart van de recruiters geeft zelfs aan dat tooling belangrijk is voor het behalen van de recruitmentdoelen. Toch weten veel recruiters nog onvoldoende hoe zij recruitmenttooling optimaal kunnen inzetten. Met als gevolg productiviteitsverlies, geen goede candidate experience, een te lange time-to-hire en een hogere cost-per-hire.

In de deze online class krijg je inzicht in hoe het recruitment tech landschap eruit ziet en wat de laatste trends zijn. Verder geeft Martijn Hemminga, oprichter van Recruitment Tech, je handvatten hoe je met de inzet van recruitmenttools het recruitmentproces optimaal faciliteert. En hoe je leert te kiezen welke tools jou gaan helpen met het behalen van jouw recruitmentdoelen.

Resultaat

  • Direct handvatten voor inzet recruitmenttools
  • Het recruitmentproces optimaal faciliteren
  • Welke tools jouw gaan helpen met jouw recruitmentdoelen

Deze online training is met name bedoeld voor recruiters die willen weten hoe recruitmenttechnologie hen kan helpen bij het behalen van hun (recruitment)doelstellingen. Je hoeft geen technische kennis te hebben, maar bent vooral benieuwd naar handvatten om jouw recruitment te optimaliseren met de inzet van de juiste recruitmenttechnologie.

Je volgt deze online class via jouw laptop, desktop of tablet (smartphone kan, alleen zijn de slides moeilijk leesbaar). Je ontvangt enkele dagen voor de online training de link waarmee je de training kunt bijwonen. Je hoeft niets te installeren, het werkt gewoon in de meest gebruikte browsers zoals Chrome. Na afloop kun je de replay nog een jaar bekijken en ontvang je de handout. Na de online training wordt de Recruitment Tech Guide 2020 naar je gestuurd die je gratis ontvangt mits je je uiterlijk 9 april aanmeldt.