Recruitment Tech Monthly met Harm Voogt (CEO Validata Group)

  • Wednesday 26 September 2018
Inschrijven
Harm Voogt, CEO van Validata Group, is op woensdag 26 september om 16.30 uur de maandgast in Recruitment Tech Monthly.

Gast: Harm Voogt
Harm Voogt is voornamelijk verantwoordelijk voor algemene zaken en strategische ontwikkeling. Sinds 2009 staat hij aan het roer bij CV-OK, dat inmiddels marktleider is in het screenen van kandidaten en personeel. CV-OK is onderdeel van de Validata Group.

Vernieuwde opzet


Vanaf september wordt Recruitment Tech Monthly in een ander jasje gestoken. In deze vernieuwde opzet nemen we meer tijd om met de maandgast in gesprek te gaan. Nog steeds vertelt de maandgast over de afgelopen maand aan de hand van foto's, maar we nemen meer de tijd om met de gast te praten over de recruitment-techwereld waarin hij of zij actief is.

Wat ongewijzigd blijft is het laatste nieuws, de top 3 van meest gelezen artikelen van de afgelopen maand en wat er de komende maand op de agenda staat. De uitzending is te volgen via Recruitment Tech op Facebook.

Live-uitzending


De live-uitzending is woensdag 26 september vanaf 16.30 uur te volgen. Zeker weten dat je deze niet mist? Like dan Recruitment Tech op Facebook, zodat je een melding krijgt wanneer het programma begint. Mocht je het toch missen, dan is er geen man overboord. De uitzending is daarna namelijk in zijn geheel terug te kijken via Facebook en het YouTube-kanaal van Recruitment Tech.

Naar alle events

Informatie

  • Wednesday 26 September 2018
  • 16:30 t/m 17:00
Inschrijven