Seminar: succesvol werven van IT'ers anno 2018

  • Tuesday 04 September 2018
Inschrijven
Al jaren zijn ICT’ers (in alle soorten en maten) één van de moeilijkst te werven doelgroepen in Nederland (en daarbuiten). Toch lukt het velen wel. Wat doen zij beter en anders dan werkgevers die ‘achter het net vissen’? En hoe ontwikkelt de markt zich de komende jaren door? Wie zijn schaars en wie worden nog schaarser?

Op dinsdag 4 september organiseren Intelligence Group en Sterksen alweer de tweede editie van het seminar ''succesvol werven van IT'ers anno 2018''. Het uitgangspunt van dit seminar is het recent gepubliceerde paper 'IT Labour Market Monitor 2018' The Netherlands' die beide organisaties al 3 jaar uitbrengen. Tijdens dit seminar delen IT-recruitmentspecialisten hun visie en best practices en zorgen zij voor inspirerende sessies waardoor je na afloop alle handvatten hebt om IT'ers succesvol te werven.

Hoe werf jij straks succesvol IT’ers in deze krappe markt?


Tijdens dit seminar presenteert Eva van den Bemd, arbeidsmarktanalist bij Intelligence Group, allereerst de resultaten van de IT Labour Market Monitor 2018: Wat gebeurt er in de markt? Wat zijn de laatste ontwikkelingen? Waar zit potentie om te werven in de schaarse markt?

Daarna zal Paul Storimans vanuit zijn IT, recruitment en RPO-expertise bij Sterksen reflecteren op deze resultaten en daarover met de zaal in gesprek gaan: welke doelgroepen zijn nog wel te werven? En wie niet? Vissen we in de goede vijvers? Kiezen werkgevers de meest logische oplossingen? Hoe kun je conversie verhogen?

Vervolgens zal Wouter Goedhart (VONQ) vanuit zijn recruitmentmarketing-expertise advies geven over hoe je IT'ers het beste kunt werven met smart campagnes. Hoe richt je nu een succesvolle recruitmentcampagne voor IT'ers in?

Tot slot neemt Geert-Jan Waasdorp (Intelligence Group) de zaal mee in de laatste arbeidsmarktcommunicatie- en recruitmentinsights & (tech)trends in het werven van IT talent. Hoe verras je de doelgroep echt? Waar heeft de doelgroep behoefte aan? Hoeveel weten we van een kandidaat? Hoe bereiken we de kandidaat die nu niet gevonden wordt? Hoe maak je het verschil in nationale en internationale recruitment? Geert-Jan gaat het niet hebben over algemene (bla bla) trends, maar juist over concrete acties om morgen het verschil te maken om meer IT’ers aan te trekken. Daar zitten minimaal 3 nieuwe dingen tussen die je nog niet kende!


Naar alle events

Informatie

  • Tuesday 04 September 2018
  • 14:00 t/m 17:00
Inschrijven