Talent Acquisition Live 2018

  • Thursday 20 September 2018
Inschrijven
De toonaangevende Nederlandse kennisplatformen voor recruitment, Digitaal-Werven en Werf &, hebben hun krachten gebundeld om een ​​nieuw internationaal evenement te organiseren: Talent Acquisition Live.

Sprekers


Op 20 september in Amsterdam worden in één dag recruiters en talent acquisition professionals geïnspireerd op drie niveaus: strategie, proces & technologie. Talent Acquisition Live presenteert je vier inspirerende keynotes (onder andere Booking.com en Albert Heijn) en zestien breakout-sessies (o.a. over recruitment via voice, mega sourcing, chatbots, automated talent pipelines, RPO, hiring journey en nog veel meer. Niet alleen helpen de sprekers je om de vraag te beantwoorden hoe je innovatief kunt zijn met je recruitment, het is ook de gelegenheid om je Europese netwerk te vergroten. We verwachten tweehonderd deelnemers uit heel Europa. Alle sessies zijn in het Engels. Meer informatie is te vinden op de website van TA-Live.

Pre-event


De dag voor Talent Acquisition Live is er een pre-event: The Talent Unconference. Een evenement zonder badges, keynotes en powerpoints, maar met kleine interactieve sessies over hoe je de juiste mensen kunt aantrekken en behouden. De Talent Unconference wordt georganiseerd in samenwerking met Bill Boorman’s The Recruitment Unconference (TRU) en je bepaalt zelf jouw ticketprijs. Locatie is Rockstart in Amsterdam.

Locatie


De Nieuwe Liefde
Da Costakade 102
1053 WP AmsterdamNaar alle events

Informatie

  • Thursday 20 September 2018
  • 09:30 t/m 18:00
Inschrijven