Tweedaagse Recruitment Marketing & Automation

 • Wednesday 06 March 2024
 • Weena 200, Toren C, derde etage
Inschrijven
Schrijf samen met een collega van dezelfde organisatie in en je ontvangt bij gelijktijdige aanmelding eenmalig € 390,- korting, je betaalt dan samen € 3.600,- (excl. BTW). Gebruik hiervoor bij inschrijving de actiecode combi-rma. *

Succesvol werven aan de hand van e-commerce principes


Op 6 & 7 maart 2024 staat de zevende editie van de Tweedaagse Recruitment Marketing & Automation op het programma. Deze training belicht het volledige spectrum van Recruitment Marketing Automation. We nemen je mee door het proces en pakken daarbij jouw eigen casus uitgebreid aan. Na de tweedaagse ben je direct klaar om Recruitment Marketing Automation toe te passen op jouw specifieke doelgroep en prioriteiten.

Met Recruitment Marketing Automation krijg je grip op unieke kandidaten die je naar je toe wilt halen. Hierdoor kun je adequaat reageren op toekomstige personeelsbehoeften. Optimaliseer je funnel en realiseer succesvolle hires, vooral voor uitdagende profielen. Leer welke kanalen en welk type content het beste aansluiten bij je doelgroep en volg het gedrag van latent zoekende kandidaten op de voet.

Het draait allemaal om verleiding en het bouwen van merkvoorkeur bij latent zoekende kandidaten. Hierbij speelt content een cruciale rol. Daarom zetten we de kracht van content in om het proces efficiënter en effectiever te maken. Terwijl we als mensen nog steeds de regie behouden. Dankzij de data en inzichten die we verkrijgen, kunnen we content vormgeven die perfect aansluit bij verschillende doelgroepen en de fases waarin zij zich bevinden.

Ontdek met ons de mogelijkheden van Recruitment Marketing Automation en zet de eerste stap naar een vernieuwende en succesvolle aanpak van jouw recruitmentstrategie.

Deze tweedaagse laat alle disciplines langskomen van recruitment marketing & automation, met de belangrijkste kennisdragers van dit onderwerp. Belangrijk onderdeel van de training is dat je ook zelf actief aan de gang gaat met elk onderwerp, zodat je weet en richting hebt over wat je na de training gaat doen.

Dit doen we:

 • Maximaal 16 deelnemers

 • In 1 keer 2 dagen (incl. één overnachting)

 • Veel interactie, oefeningen en intervisie

 • Voorafgaand en tussen de trainingsdagen opdrachten en oefeningen. Deelnemers zijn gemiddeld 4 tot 6 uur bezig met de voorbereiding

 • De beste praktijktrainers met bewezen trackrecord

 • Ontspannen, lerend van elkaar met humor en hoog niveau kennisoverdracht


Combikorting


De deelnamekosten voor deze tweedaagse zijn € 1999,- bij één persoon en € 3.600,- bij twee personen van dezelfde organisatie (alle vermelde tarieven zijn exclusief BTW). Gebruik hiervoor bij inschrijving met 2 personen de kortingscode combi-rma.*


Meer informatie over deze tweedaagse opleiding?


Lees meer, download de factsheet en/of schrijf direct in >>

Naar alle events

Informatie

Tamara de Man info@arbeidsmarktcommunicatie.eu
 • Wednesday 06 March 2024
 • 09:00 t/m 17:00
 • Weena 200, Toren C, derde etage
Inschrijven