Tweedaagse Sourcing & Search

  • Wednesday 07 April 2021
  • Het Industriegebouw Goudsesingel 80, Goudsesingel, 1e verdieping, 3011 KD Rotterdam
Inschrijven
De investering voor deze tweedaagse is € 1.495,00 bij één persoon en € 2.700,00 bij twee personen van dezelfde organisatie (alle vermelde tarieven zijn exclusief BTW). Gebruik hiervoor bij inschrijving met 2 personen de kortingscode combi-ss *
Sourcen is veel meer dan alleen een Inmail versturen via LinkedIn of een ‘boolean search’ in Google. Tijdens deze twee dagen leer je direct meer juiste kandidaten te vinden en verleiden met een toegankelijke en kandidaatgerichte sourcingsaanpak.

Talent laat zich vinden en verleiden

Een moderne wervingsstrategie kan niet meer zonder het actief benaderen van beoogd talent. Zeker nu kandidaten schaarser zijn en vaak niet actief op zoek gaan naar jouw vacature. Dat geldt van laag tot hoog opgeleid, van controller tot verpleegkundige. Sourcen is een vak met zijn eigen plek binnen recruitment zoals arbeidsmarktcommunicatie dat ook is. Het is meer dan alleen een Inmail versturen via LinkedIn of een ‘boolean search’ in Google.

Als jij de juiste aanpak en strategie hanteert laat talent zich wel vinden en verleiden. Tijdens deze Sourcing & Search tweedaagse training leren wij je de geheimen van sourcing.

Na afronding van de opleiding:Naar alle events

Informatie

Kevin Jorna kevin@arbeidsmarktcommunicatie.eu
  • Wednesday 07 April 2021
  • 09:00 t/m 17:00
  • Het Industriegebouw Goudsesingel 80, Goudsesingel, 1e verdieping, 3011 KD Rotterdam
Inschrijven