Webinar “5 tips voor het succesvol inrichten van je Recruitment Marketing Automation”

Leuk dat jij interesse hebt in het gratis webinar “5 tips voor het succesvol inrichten van je Recruitment Marketing Automation” op donderdag 22 oktober om 10:00 uur.

Tijdens dit webinar nemen Caroline Pols en Rene Bolier, docenten van de Tweedaagse Recruitment Marketing Automation opleiding bij de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie, je mee in de wondere wereld van Recruitment Marketing Automation – RMA. De arbeidsmarkt veranderd en daarmee ook de impact op het vak als (recruitment) marketeer. Een vakgebied dat vaak onder de recruitment, marketing en/of arbeidsmarktcommunicatie afdeling valt. De docenten geven jou een voorproefje op de Tweedaagse Recruitment Marketing Automation opleiding met daarbij alvast een kijkje op de arbeidsmarkt van nu en in de toekomst en hoe je nu met een 5-tal tips aan de slag kan gaan met het succesvol inrichten van je Recruitment Marketing Automation.

De insteek is praktisch en inspirerend, zodat je ook na het volgen van dit webinar een aantal relevante take-aways meeneemt. Gericht op iedere professional die zichzelf en zijn/haar bedrijf voortdurend wil blijven ontwikkelen en zich op een onderscheidende manier en innovatieve manier in de markt wil zetten.

Lees er meer over en schrijf je hier in voor het gratis webinar van 22 oktober