Webinar Leergang Arbeidsmarktcommunicatie

  • Thursday 14 September 2017
Inschrijven
Donderdag 14 september verzorgt Martijn Hemminga, mede-oprichter en docent van de Academie voor Arbeidsmarkt­communicatie, het gratis webinar Leergang Arbeidsmarkt­communicatie. In dit webinar vertelt Martijn de ins en outs over de Leergang Arbeidsmarkt­communicatie die donderdag 12 oktober van start gaat. In deze opleiding staat de praktijk van jouw organisatie centraal en werk je aan concrete onderdelen van de arbeidsmarktcommunicatie van jouw organisatie.

Waarom deelnemen aan dit webinar?


De docenten van de leergang, Marion de Vries, Laura Baselaar en Martijn Hemminga, delen tijdens de leergang veel inspiratie uit de praktijk en de laatste trends op het gebied van arbeidsmarkt­communicatie. Tijdens het webinar krijg je alvast een voorproefje met een aantal actuele arbeidsmarkt­communicatie­trends.

Dit webinar is ideaal wanneer je benieuwd bent of de Leergang Arbeidsmarkt­communicatie aansluit bij  jouw leerwensen, organisatie of situatie. Na afloop van het webinar kun je vragen stellen aan de docent of een vrijblijvend studieadvies aanvragen. Deelname aan dit webinar is kosteloos en geheel vrijblijvend. Ben je verhinderd dan ontvang je na afloop een link naar de replay van dit webinar.

Schrijf je hier gratis in voor het webinar >>

 

 

Naar alle events

Informatie

  • Thursday 14 September 2017
  • 16:00 t/m 16:30
Inschrijven