Webinar Wednesday: Vergeet werkervaring, focus op talent

  • Wednesday 25 May 2022
Inschrijven
Schrijf je gratis in

In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Dit geldt ook voor werkervaring. Jarenlang onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat werkervaring geen goede voorspeller is van werksucces. Waarom blijven we dan toch kijken naar werkervaring in deze tijd van krapte? Door op een andere manier naar je kandidaat te kijken, vergroot je het aantal potentiële kandidaten exponentieel. Tijdens dit webinar vertellen Levina de Vreeze en Joris Verhoeven waarom je werkervaring moet vergeten en juist moet focussen op talent.Over Levina de Vreeze


Levina de Vreeze werkt alweer bijna 15 jaar bij Thomas International, na haar jarenlange ervaringen in de uitzend- enwerving- en selectiebranche. Levina is een groot voorstander van het gebruik van assessments voor onder andere(objectieve) recruitment, inzet op talent, medewerkersbetrokkenheid en het behoud van je mensen. CV’s en ervaring zijn geengraadmeters voor succes in een (nieuwe) functie; werkgedrag, leervermogen en persoonlijkheid zijn dat wel.


Over Joris Verhoeven

Joris is oprichter en eigenaar van wervings- en selectiebureau LEF Recruitment. Met een team van gepassioneerde collega’s maakt LEF Recruitment de beste matches voor gedreven professionals en mkb-bedrijven vanuit Den Bosch en de regio. Joris heeft 20 jaar ervaring in het werkveld en hij wordt blij van mensen met elkaar verbinden en zoeken naar de juiste match. Hij is een ervaren ondernemer en een echte expert in recruitment en vanuit die rol helpt hij bij het neerzetten van een sterk en inhoudelijk wervings- en selectieproces.

Schrijf je hier in voor het gratis Webinar Wednesday webinar van 25 mei

 

Naar alle events

Informatie

  • Wednesday 25 May 2022
  • 10:00 t/m 11:00
Inschrijven