Webinar: Werven in een krappe arbeidsmarkt

  • Tuesday 22 March 2022
Inschrijven
In deze krappe arbeidsmarkt is het een uitdaging om nieuwe kandidaten te werven. Met de nieuwste koppeling tussen Actonomy en NIXZ, kan jij nog gemakkelijker kandidaten werven, gemakkelijk en snel in jouw OTYS systeem!

Actonomy gaat een stap verder dan de andere matching oplossingen en zoekt niet naar key words om een match te bepalen. Actonomy kijkt naar de betekenis en begrijpt wat je zoekt. Op basis daarvan worden relevante matches gezocht, ook al staan woorden zoals job titels niet letterlijk in een profiel.  Dat maakt Actonomy zo uniek en zo onmisbaar om snel vacatures in te vullen! Echter, je eigen pool (of je CV database) bevat misschien niet alle potentiële kandidaten!

Daarom is er nu de combinatie met NIXZ!


Eénmaal je zoekopdracht gedefinieerd – bijvoorbeeld alle ‘sales’ profielen in een externe jobboard – gaat NIXZ aan de slag en voegt alle gevonden kandidaten toe aan één grote kandidatenpool. Vanuit Actonomy selecteer je een vacature en matcht met de volledige NIXZ pool en zo krijg je meteen de beste matches te zien. Zijn de kandidaten interessant, dan kun je ze meteen importeren in OTYS!


We gaan je in deze webinar een live demo geven hoe dit product werkt, wat het doet en we geven je tips & tricks voor het vinden van de juiste kandidaten! Het beste? Je kan direct jouw vragen stellen aan de makers van dit product!

Aanmelden kan hier>>

Naar alle events

Informatie

  • Tuesday 22 March 2022
  • 15:30 t/m 16:30
Inschrijven