Woensdag 19 december: eindejaarsaflevering Recruitment Tech Monthly

  • Wednesday 19 December 2018
Inschrijven
Het einde van het jaar komt er weer aan en dan is het natuurlijk tijd om terug te blikken. Recruitment Tech doet dit in de maandelijkse live-uitzending Monthly van 19 december: een uur bomvol recruitmenttechnologie en diverse gasten.

Bomvol programma


In deze bomvolle uitzending schuiven, onder het licht van de kerstboom en het genot van een oliebol, diverse gasten aan. Bas van de Haterd komt vertellen over de assessment tooling van 2018 (én 2019), Mark van Assema schuift aan om te praten over HR tech, Patrick Boonstra spreken we over Recruitment Tech Insights en ook de winnaars van de Recruitment Tech Awards 2018, Flipbase en VNOM, komen vertellen over hun jaar. Samen met deze gasten én host Martijn Hemminga blikken we terug op 2018 en kijken we vooruit naar 2019 op het gebied van recruitment. Niet alleen een uur vol recruitmenttechnologie, ook maak je als kijker kans op twee vrijkaarten voor het Recruitment Tech Event 2019 op 21 november!

Live


Zoals gezegd is de live-uitzending op woensdag 19 december vanaf 16.00 uur te volgen. Zeker weten dat je deze niet mist? Like dan Recruitment Tech op Facebook, zodat je een melding krijgt wanneer het programma begint. Mocht je het toch missen, dan is er geen man overboord. De uitzending is daarna namelijk in zijn geheel terug te kijken via Facebook en het YouTube-kanaal van Recruitment Tech.

Bekijk de video:


https://www.youtube.com/watch?v=o7bWRMUDc0M

Naar alle events

Informatie

  • Wednesday 19 December 2018
  • 16:00 t/m 17:00
Inschrijven