Zo selecteer je een recruitmentsysteem (zomereditie)

  • dinsdag 28 juli 2020
Inschrijven
De zomermaanden zijn het ideale moment om met wat meer afstand te kijken naar jouw recruitmenttech landschap. Voldoet jouw tooling nog wel aan wat jouw organisatie nodig heeft? Het recruitmentsysteem is hierin het centrale systeem waar je alle andere tooling op aan moet kunnen sluiten. Maar hoe selecteer je nu een nieuw recruitmentsysteem?

Webinar 28 juli


Op dinsdag 28 juli verzorgt Martijn Hemminga het gratisĀ webinar Zo selecteer je een recruitmentsysteem. In deze speciale zomereditie geeft hij niet alleen tips & tricks die je tijd, geld en ergernis gaat besparen bij de selectie, maar staat hij ook stil bij het hele recruitment tech landschap. Welke andere tooling zijn er nog meer naast recruitmentsystemen? Waar zit de grootste innovatie? Welke integraties zijn er met welke tooling?

Gratis aanmelden


Het webinar vindt dinsdag 28 juli plaats van 10.00 tot 10.45 uur. Tijdens het webinar kun je je vragen voorleggen aan Martijn. Er is geen replay, dus zorg dat je er 28 juli bij bent.

Naar alle events

Informatie

  • dinsdag 28 juli 2020
  • 10:00 t/m 10:45
Inschrijven

Meld je aan voor de livestream van Werf& Live

Donderdag 1 oktober vindt de 5-jarige jubileumeditie plaats van Werf& Live. Dit jaar is het event hybride en kun je de livestream volgen. Met sprekers van o.a. Facebook, Jumbo, Alliander, Action en Indeed. Ook goeroe Dr. John Sullivan en kitesurfer Willem Hooft zijn van de partij.

Meld je nu aan en volg het event over impactvolle arbeidsmarktcommunicatie en recruitment vanaf kantoor of thuis of koop een van de laatste tickets om er offline bij te zijn.