Recruitment Leaders Network - ChatGPT en recruitment

Informatie

Het exclusieve Recruitment Leaders Network komt niet enkel bij elkaar om eigen ervaringen en inspiratie te delen. Ook actieve bijeenkomsten zijn onderdeel van het programma. De bijeenkomst van 6 april zal in het teken staan van ChatGPT en recruitment. De activiteiten van het netwerk zijn gebaseerd op invite only. Dit event zal plaatsvinden bij het Verhalenhuis Belvédère.

ChatGPT en recruitment

Ontslagen worden door een algoritme? Workforceplanning door AI? Fake applicants die met behulp van deep fake solliciteren en aangenomen worden? Een HR Manager die met één druk op de knop een beter recruitment plan kan schrijven dan de gemiddelde recruitment manager….

Pandora’s box lijkt door ChatGPT open te zijn gemaakt. Dit gaat veel verder dan betere en slimmere vacatureteksten. AI legt de lat beduidend hoger voor sourcers, recruiters, recruitment marketeers én voor de recruitment manager. Dit alles gecombineerd met data en platformtechnologie geeft de wetende recruitment manager een voorsprong en maakt de onwetende direct vervangbaar.

Dit zal er aan bod komen tijdens de bijeenkomst over ChatGPT en recruitment:

  • Wat moet je weten?
  • Wat kan al én wat kan binnenkort?
  • Wat doen anderen?
  • Hoe moet je het organiseren?
  • Wat zijn de do’s & don’ts?
  • And how about legal…..

Genoeg om met elkaar en experts te bespreken. Er zal ook een specialist van de ChatGPT Community van Capgemini spreken tijdens deze bijeenkomst.

 

Programma

14:00   Inloop

14:15   Welkomstwoord

15:00  Marijn Markus

15:45   Break

16:00  Guido Rademakers

Interactie, discussie, workshop

17:30   Netwerken, borrel