Roundtable Talentmatching - 17 september 2024

Informatie

Van intentie naar succesvolle implementatie

In recruitment en interne mobiliteit draait alles om het vinden van de perfecte match en het benutten van ieders talent. Daarbij wordt steeds vaker gebruik gemaakt van AI, skills en ecosystemen. De mogelijkheden en ontwikkelingen van nieuwe technologie en innovatieve concepten gaan snel. Tegelijkertijd verloopt het adoptieproces traag. Het kost tijd om van theorie naar praktijk te gaan. Het vraagt een transformatieve aanpak om van intentie naar succesvolle implementatie te komen. Wat kunnen we leren van koplopers die Hiermee bezig zijn?

Op 17 september 2024 organiseren Werf& en 8vance de Roundtable Talentmatching. Tijdens dit evenement gaan CHRO’s, HR Directeuren en Recruitment Leaders in gesprek met experts over de laatste ontwikkelingen op het gebied van:

  • Skills based matching met AI
  • Interne mobiliteit en skills-gaps berekeningen
  • Regionale en sectorale samenwerkingen voor talentuitwisseling

Ga om de tafel met o.a. de HR-verantwoordelijken van UMCG, Schiphol, Stichting Humanitas, Berenschot en DNB. Leer van praktijk cases. Word geïnspireerd door Laurens Waling (Chief Evangelist 8vance) en Geert-Jan Waasdorp (CEO Intelligence Group). En deel jouw vraagstukken rondom het optimaal inzetten van talent.

We bieden een programma vol ruimte om van elkaar te leren, van 15:00 uur tot 19:30 (inclusief diner).

Interesse? Klik hier en stuur een mail.

Locatie

Weena 200
3012 NJ Rotterdam
Nederland