ChatGPT en Recruitment - de toekomst van talent acquisition - 28 juni 2023

ChatGPT en Recruitment - de toekomst van talent acquisition

Ben jij op zoek naar een manier om jouw recruitmentgame naar een hoger niveau te tillen? Wil je meer tijd besparen, efficiency verhogen en beter voorbereid zijn op de toekomst van het recruitmentvak?

Bereid je voor op de revolutie in de recruitmentwereld!

Dan is het seminar “ChatGPT en Recruitment – de toekomst van talent acquisition” op 28 juni 2023 iets voor jou! Dit seminar bereidt jou voor op de revolutie in de recruitmentwereld en laat jou ontdekken hoe je jouw werk als recruiter naar een hoger niveau kunt tillen.

Tijdens dit interactieve en inspirerende seminar ontdek je hoe ChatGPT de recruitmentwereld voorgoed zal veranderen. We nemen je mee in de mogelijkheden van ChatGPT bij sourcing, het voeren van campagnes, het schrijven van vacatureteksten en het belang ervan in jouw arbeidsmarktcommunicatie. Je leert hoe je ChatGPT kunt inzetten om meer tijd te besparen en effectiever te werken.

Dit is het seminar waar je absoluut bij moet zijn als je op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen in de recruitmentwereld. Meld je nu aan en transformeer je werk als recruiter vandaag nog! Word de baas over de toekomst van recruitment met ChatGPT.

 

Starter en gevorderde

Je hebt van AI en ChatGPT gehoord en misschien heb je zelfs al een keer iets geprobeerd te doen met ChatGPT. Dan is de ochtendsessie iets voor jou.

Tijdens deze ochtend sessie vertellen we exact wat GPT en ChatGPT zijn en hoe deze AI werkt. We gaan je in de basis leren hoe je er goed mee kan werken en je inspireren het op verschillende manieren te gebruiken zodat je er niet alleen zelf (veilig) mee kan werken, maar er ook heel veel plezier aan kunt hebben door heel veel efficiënte winst te behalen in je werk.

Tevens leren we je een aantal trucje die je kunt gebruiken bij werving, recruitment skills e.d.

 

Mocht je zelf al een ChatGPT account hebben en al intensief met meer AI werken dan alleen met ChatGPT, dan ben je als gevorderde ‘s middags meer dan welkom. Onderwerpen die ‘s middags onder andere aan bod komen zijn hacks, api’s, ethiek, strategie en business impact.

Laat je verrassen en stap in de wereld van AI en ChatGPT!

Ben jij er bij?

Koop nu jouw ticket. De kosten zijn € 495,- exclusief btw. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang.

Koop jouw ticket

 

Programma

08:45
09:15
09:45
10:15
10:45
11:15
11:45
12:15
12:45
13:15
13:45
14:15
14:45
15:15
15:45
16:15
16:45
17:15
17:45
18:15
18:45
Starters
Starters
Starters
Inloop
08:45 - 09:15

Opening
Werf&

AI: Essentie & cijfers
"AI: Essentie & cijfers" door Martijn Hemminga
09:30 - 11:00
Martijn Hemminga
RecruitmentTech

In sneltreinvaart en op interactieve manier neemt Martijn Hemminga je mee in wat artificial intelligence is in het algemeen en ChatGPT in het bijzonder. Daarnaast staat hij stil bij de laatste cijfers en trends van het gebruik van ChatGPT en AI.

Ochtend pauze

Wie de slimste vragen kan stellen, krijgt unieke inzichten. Wie unieke, eigen data en informatie kan toevoegen, krijgt gerichte content.
"Slimmer werven met behulp van ChatGPT" door Geert-Jan Waasdorp
11:15 - 12:45
Geert-Jan Waasdorp
Intelligence Group

Wie de slimste vragen kan stellen, krijgt unieke inzichten. Wie unieke, eigen data en informatie kan toevoegen, krijgt gerichte content. Wie nu de kracht van ChatGPT ziet, integreert en omarmt in zijn recruitment, onboarding, interne mobiliteit, workforce planning etc. neemt een belangrijke stap in het winnen van de war for talent. In hoe je dat goed doet, laat Geert-Jan Waasdorp je zien. Door samen te werken, te inspireren, unieke toepassingen te laten zien, snap jij hoe jij voordeel kunt halen uit ChatGPT in het recruitmentproces.

Wrap-up
Marieke Wehner

Lunch met een presentatie van Marijn Markus "Van data naar AI: hoe technologie ons werkveld transformeert"
13:00 - 14:00
Marijn Markus
Capgemini

Gevorderden
Gevorderden
Gevorderden
Lunch met een presentatie van Marijn Markus "Van data naar AI: hoe technologie ons werkveld transformeert"
13:00 - 14:00
Marijn Markus
Capgemini

Opening

"AI en privacy het juridisch kader in vogelvlucht" door Inge Brattinga
14:15 - 15:45
Inge Brattinga
VRF Advocaten

Inge Brattinga, privacy jurist bij VRF advocaten en docent onderzoeker AI en Privacy bij de Juridische Hogeschool Avans & Fontys neemt je in een uur mee in de juridische aspecten van het gebruik van AI toepassingen, zoals ChatGPT in HR en recruitment. Met voorbeelden en interactief wordt deze lastige materie helder gemaakt en weet je waar je op moet letten als je AI toepassingen gaat gebruiken.

Middag pauze

Wie de slimste vragen kan stellen, krijgt unieke inzichten. Wie unieke, eigen data en informatie kan toevoegen, krijgt gerichte content.
"Slimmer werven met behulp van ChatGPT" door Geert-Jan Waasdorp
16:00 - 17:30
Geert-Jan Waasdorp
Intelligence Group

Wie de slimste vragen kan stellen, krijgt unieke inzichten. Wie unieke, eigen data en informatie kan toevoegen, krijgt gerichte content. Wie nu de kracht van ChatGPT ziet, integreert en omarmt in zijn recruitment, onboarding, interne moboliteit, workforce planning etc. neemt een belangrijke stap in het winnen van de war for talent. In hoe je dat goed doet, laat Geert-Jan Waasdorp je zien. Door samen te werken, te inspireren, unieke toepassingen te laten zien, snap jij hoe jij voordeel kunt halen uit ChatGPT in het recruitmentproces.

Wrap up

Locatie

Van Der Valk Hotel Rotterdam - Blijdorp
Energieweg
Rotterdam
Nederland
  • Openbaar vervoer
    Vanaf Rotterdam Centraal Station neemt u bus 40 richting station Delft of bus 33 richting Rotterdam The Hague Airport. Deze bussen vertrekken vanaf het busstation, gelegen aan de Conradstraat, achter het Groot Handelsgebouw. Bij beide buslijnen kunt u uitstappen bij halte Blijdorpplein, vanwaar het hotel zich op 5 minuten lopen bevindt.
  • Parkeren
    Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp biedt parkeergelegenheid aan op de nabij gelegen parkeerplaats van Diergaarde Blijdorp. Een uitrijkaart is verkrijgbaar bij de registratiebalie. Gratis parkeerplaatsen zijn op basis van beschikbaarheid en kunnen niet gereserveerd worden.