Findwell en SearchN zijn gefuseerd

Redactie Op 09 november 2010
Gem. leestijd < 1 minuut 1133x gelezen
Deel dit artikel:

De fusie van Findwell en SearchN® is een feit. De activiteiten die Findwell in Nederland onderneemt zijn met ingang van 1 november 2010 volledig geïntegreerd in het merk SearchN®, dat hiermee een verdere versterking van haar positie in de markt voor recruitment process outsourcing realiseert.

Complete propositie

Met het integreren van de in eigen beheer ontwikkelde CV search systematiek van Findwell, is de nieuwe combinatie in staat een nog betere dienstverlening te bieden aan haar klanten. Gezamenlijk zijn beide partijen in staat het hele traject van sollicitant naar kandidaat voor haar klanten uit handen te nemen. Van het zoeken naar kandidaten tot het voeren van de recruitment administratie, van het beheren van de leveranciers tot het screenen van kandidaten op referenties en diploma’s.

Gelijke visie

Findwell en SearchN® werkten al een tijdje samen en kwamen erachter dat ze beiden met een gelijke visie naar de recruitment markt kijken. Ze geloven er allebei in dat een recruiter zich moet concentreren op zijn kerntaak: het selecteren van talent voor de eigen organisatie. Het identificeren van dat talent is echter een vak apart en leent zich goed voor outsourcing.

Groei vanuit 3 vestigingen

Met de fusie beschikt SearchN over vestigingen in Amsterdam, Eindhoven en Maastricht en circa 40 man personeel. De verwachting is dat  voor 2012 kantoren worden geopend in onder andere het Verenigd Koninkrijk en in de Verenigde Staten. Per 1 december zal het hoofdkantoor naar een nieuwe locatie in Amsterdam verhuizen. Paul Denis blijft aan als Algemeen Directeur, Thomas Waldman treedt per 1 november toe tot de directie als Operationeel Directeur. Findwell’s huidige personeelsbestand gaat in zijn geheel over naar SearchN®.

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners