Best een f***ing bizarre wervingsvideo, deze uit België

Peter Boerman Op 26 juli 2017
Gem. leestijd < 1 minuut 1028x gelezen
Deel dit artikel:
Best een f***ing bizarre wervingsvideo, deze uit België

Je hebt aparte, vreemde en ronduit bizarre wervingsvideo’s. Bij het Belgische Thalento hebben ze er eentje gemaakt uit de buitencategorie.

Wat precies de bedoeling is van de f***ing video is een beetje onduidelijk. Opvallend is hij zeker wel. Het bedrijf uit het Belgische Hasselt, leverancier van assessments via de cloud, is op zoek naar uitbreiding, en steekt dat bepaald niet onder stoelen of banken.

Niet het traditionele pad

Het bedrijf heeft net een plekje gekregen op the list of 100 HR Tech companies to watch worldwide. In Nederland is Thalento bekend van een samenwerking met Carerix, waar het een preselectietool voor heeft ontwikkeld.

Geïnspireerd door Dave Grohl

Voor de video zegt het te zijn geïnspireerd door Dave Grohl van de Foo Fighters en zijn optreden op Glastonbury op 24 juni. ‘Thalento volgt ook niet altijd het traditionele pad’, zeggen ze zelf. Nou, zo is het maar net, kunnen we na deze wervingsvideo concluderen. En nee, we hebben niet meegeteld…

Lees ook

Meer van zulke verhalen?

Lees elke week de Nieuwsbrief van Werf&. Zo blijf je op de hoogte van alles wat er gebeurt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment! Doe het nu, het is gratis en je mist nooit meer iets!

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Onze partners Bekijk alle partners