Funny Friday: de Arbeidsmarktcommunicatie Boekclub van Marion de Vries

Redactie Op 22 februari 2019
Gem. leestijd < 1 minuut 569x gelezen
Deel dit artikel:
Funny Friday: de Arbeidsmarktcommunicatie Boekclub van Marion de Vries

Marion de Vries zat met een probleem: telkens weer kocht ze boeken over arbeidsmarktcommunicatie. De stapel werd steeds groter, want aan lezen kwam ze niet toe. Gelukkig kreeg ze een goed idee: ‘Als ik een club opricht, dan moet ik ze wel lezen.’ En zo geschiedde.

In een lollige bui plaatste ze een berichtje op LinkedIn waar tot haar prettige verbazing veel reacties op kwamen. Ze maakte een LinkedIngroep aan en de eerste bijeenkomst werd een feit.

Als eerste boek was aan de beurt: De Employee Journey van Wenda Bolink en Sascha Becker, die zelf ook aanwezig waren. Het bracht veel inhoudelijke discussie, kennis en gezelligheid op. Voor herhaling vatbaar dus!

De boekclub brengt inhoudelijke discussie, kennis en gezelligheid op

Wil je zelf ook meedoen? De eisen zijn niet zwaar: je moet iets met arbeidsmarktcommunicatie doen, een mening hebben én iets lekkers voor bij de borrel meenemen. In juni volgt de volgende bijeenkomst. Er passen maximaal 12 mensen aan de tafel van Marion, wat dan ook de limiet is. Dat is bovendien ook beter voor de discussie. Ben je zelf een boek aan het schrijven over arbeidsmarktcommunicatie en wil je feedback? Dan ben je ook van harte welkom. Wij zijn in ieder geval alvast aan het denken over wat we gaan meenemen…

Zelf een leuk idee voor Funny Friday?

Elke vrijdag eindigen we met lichte voet op Werf& met de rubriek Funny Friday. Heb jij een leuk idee? Laat het ons weten!

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners